Finala «Românii au talent»: El a câştigat marele premiu

Gimnastele din trupa  Diamond Duo au fost  somate să slăbeasă
Gimnastele din trupa Diamond Duo au fost somate să slăbeasă

Cel de-al cincilea sezon al show-ului "Românii au talent" şi-a desemnat marele învingător. Speed Cubing a plecat acasă cu premiul de 120.000 de euro

Speedcubing a câştigat al cincilea sezon al emisiunii "Românii au talent". Vizibil emoţionaţi tinerii au declarat imediat după ce au fost anunţaţi ca şi învingători. "Dragi români vă iubim enorm şi suntem mândri că suntem români. Vom rămâne în România", au spus aceştia. Cristian Leana, Martin Fronescu şi Flavian Glonţ au repetat aproape 2 săptămâni pentru numărul care le-a adus victoria în concurs. "Pentru finală ne-am pregătit doar 2 săptămâni (perioada semifinală-finală) şi vom încerca un număr deosebit, cu mult peste cel de data trecută! Va fi extrem de greu şi pentru noi", declarau tinerii cu câteva zile înainte de marea finală.


    Finala „Românii au Talent”: Momentul celor de la Speedcubing a fost unul incredibilfoto: captură video „Românii au Talent”
Finala „Românii au Talent”: Momentul celor de la Speedcubing a fost unul incredibilfoto: captură video „Românii au Talent”

Un moment emoţionant aplaudat de toată sala s-a petrecut la pledoaria finală a lui Andi Moisescu de dinaintea desemnării câştigătorului. În plin scandal în urma afirmaţiei fostului ministru al Transporturilor, Ioan Rus, cu privire la copiii românilor plecaţi în străinătate, Andi a declarat: "Sper ca această seară să fie un exemplu şi pentru cei mai mari. Chiar dacă Flavian are mama plecată la muncă în străinătate, el nu e golan". Tânărul doreşte ca cu banii câştigaţi vineri seară să-şi plătească studiile. "Partea mea de bani o voi investi în viitorul meu la facultate, căci vreau să urmez studii bune şi serioase pentru a realiza ceva în viaţă, iar mama s-ar putea întoarce în ţară alături de mine!"


    Băieţii de la Speedcubing, învingătorii
Băieţii de la Speedcubing, învingătorii

Finala «Românii au talent»: Cei trei care s-au bătut pentru marele premiu

În cadrul celei de-a cincea finale a show-ului "Românii au talent" au fost desemnaţi trei finalişti, dintre care s-a ales marele învingător. Dansatorul Bogdan Bolohan, copilaşii de la "The Beat" şi Speed Cubing au fost cele trei numere alese de telespectatorii spectacolului. "The Beat" s-au clasat pe locul 3.

Finala „Românii au Talent”: Copii de la „The Beat” a antrenat publicul pe ritmul muzicii rock
Finala „Românii au Talent”: Copii de la „The Beat” a antrenat publicul pe ritmul muzicii rock

Bogdan Bolohan s-a clasat pe locul secund. Tânărul are 27 de ani şi este căsătorit. Primul său contact cu breakdance-ul l-a avut odată cu apariţia trupei Simplu. Acesta se laudă cu premii internaţionale şi a reuşit să impresioneze publicul şi juriul cu toate reprezentaţiile sale. Poveşti despre viaţă şi vicii au fost transpuse în dans, emoţionând până la lacrimi publicul şi nu numai. "Te iubesc Bogdan , de bucurie ca vad o poveste asa de frumoasa, esti incredibil. Ai scos din noi lectia asta atat de profunda, despre cum trebuie sa ne privim in oglinda. Tu chiar ai vrut si vrei sa spui ceva lumii", a declarat Mihaela Rădulescu după numărul tânărului.

Cosmin Cioca a avut cel mai original număr
Cosmin Cioca a avut cel mai original număr

Finala «Românii au talent»: Cosmin Cioca a câştigat premiul de originalitate

Finala „Românii au Talent”: Momentul celor de la Speedcubing a fost unul incredibil
Finala „Românii au Talent”: Momentul celor de la Speedcubing a fost unul incredibil

Cosmin Cioca, în vârstă de 14 ani, a câştigat premiul de originalitate, în valoare de 10.000 de euro, în finala celui de-al cincilea sezon al emisiunii "Românii au talent", de vineri, 12 iunie. Tânărul a cucerit telespectatorii şi juriul interpretând "Badinerie", de Johann Sebastian Bach, într-o manieră inedită de beatbox şi flaut. El a fost desemnat câştigătorul premiului de originalitate în urma votului telespectatorilor show-ului "Românii au talent". "Vă mulţumesc şi vă iubesc pe toţi", a spus Cosmin Cioca după primirea premiului.

Finala «Românii au talent»: Cea mai «scandaloasă» ediţie

Decor nou, studiouri noi, juriu nou, audienţe colosale şi scandaluri monumentale. În aceste cuvinte se poate rezuma cel de-al cincilea sezon al show-lui "Românii au talent". Reamintim participarea deţinutului Andrei Grigoriu (30 de ani) în cea de-a treia ediţie a emisiunii ce a iscat un scandal naţional, care a culminat cu descalificarea acestuia. În 2003, Andrei a fost părtaş la uciderea unei studente de 25 de ani. Tânărul a imobilizat victima, iar prietenul său, Lungu Constantin, i-a tăiat fetei gâtul, apoi cei doi au abandonat-o într-o baltă de sânge pe o stradă lăturalnică din Timişoara.

Răduleasca le-a numit grase pe două balerine

Finala „Românii au Talent”: Bogdan Bolohan a spus o întreagă poveste printr-un simplu dans
Finala „Românii au Talent”: Bogdan Bolohan a spus o întreagă poveste printr-un simplu dans

Mihaela Rădulescu (45 de ani) a scandalizat o ţară întreagă după ce le-a jignit pe gimnastele din trupa Diamond Duo, pe motiv că sunt prea grase pentru a face o carieră în dans. “Dacă te pun pe cântar data viitoare şi nu ai cu cinci kilograme mai puţin nu mai treci de mine”, i-a zis Mihaela atunci concurentei de 14 ani.

Răduleasca a sărutat un concurent pe gură

Florentin Hrişcu (21 de ani) nu va uita prea curând că a fost anul acesta la “Românii au talent”. În preselecţii, băiatul a fost sărutat pe gură de însăşi Mihaela Rădulescu, după numărul de dans prezentat de acesta.

Răduleasca s-a tăvălit prin făină

Băieţii de la Speedcubing, învingătorii "Rom\nii au talent"
Băieţii de la Speedcubing, învingătorii "Rom\nii au talent"

Tot Mihaela s-a dat în stambă la “Românii au talent” şi a ţinut prima pagină a ziarelor cu câteva gesturi scandaloase: s-a tăvălit prin făină, alături de dansatoarea din Kazahstan Yeva Shiyanova, căreia i-a lins apoi şi degetul arătător.

oana roman si marius elisei
Adriana și Eliza Iliescu
nunta insta jpg
cub claudia patrascanu png
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
FotoJet jpg
itisti specialisti it microsoft angajati birouri laptop
condimente jpeg
image
image
image
image
image
image
oana roman si marius elisei
FotoJet jpg
Constantin Diță îl interpretează pe Giani din ”Las Fierbinți” jpeg
Noah Cyrus jpg
Ben Affleck jpg
cub claudia patrascanu png