Finala Te cunosc de undeva. Momente emoționante de familie, colinde și atmosferă de sărbătoare

Ultima actualizare:

    Adda și-a invitat soțul să-i fie alături în ultima ediție Te cunosc de undevafoto: Antena 1
Adda și-a invitat soțul să-i fie alături în ultima ediție Te cunosc de undevafoto: Antena 1

Sâmbătă, 19 decembrie, sezonul 15 Te cunosc de undeva își desemnează câștigătorul. Patru concurenți/cupluri de artiști își dispută primul loc și suma de 15.000 de euro, ce va fi donată în întregime unui caz umanitar.

AMI, Romică Țociu și Adriana Trandafir, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, Monica Anghel și Marcel Pavel sunt finaliștii care vor intra în pielea unor personaje pentru ultima dată în acest an. De cealaltă parte, concurenții care nu au intrat în marea finală vor fi în centrul unor momente cu adevărat speciale, emoționante, alături de persoane dragi lor. De asemenea, vor nota alături de juriu prestațiile colegilor.

Cătălina Grama-Jojo și Andrei Lăzăroiu

„Pentru mine, faptul că am reuşit să fac parte din echipa asta a însemnat foarte mult. E un proiect atât de fain, plin de creativitate, care mi-a umplut efectiv sufletul, inima şi viaţa cu amintiri foarte frumoase. Am reuşit să îmi depăşesc toate limitele, am reuşit să mă întrec pe mine, pe partea vocală, nici prin cap nu mi-ar fi trecut vreodată că pot să cânt atâtea lucruri, dar iată, cu îndrumarea potrivită, am reuşit!”, a declarat Cătălina Grama-Jojo, care în finală va susţine un recital emoţionant alături de bunul său prieten, Andrei Lăzăroiu. „Andrei este sufletul muzical al familiei noastre, a fost alături de noi în toate momentele importante din vieţile noastre, nu putea lipsi acum!”.

Adda cântă cu soțul ei, Cătălin Rizea

Pe Adda, telespectatorii o vor putea urmări, sâmbăta aceasta, pe scena Te cunosc de undeva, într-o ipostază inedită, alături de soţul său, Cătălin Rizea.

„A fost o experienţă wow, în care mi-am testat nişte limite şi mi-am depăşit altele. A fost foarte tare să mă “integrez” în pielea altor personaje, ţinând cont de faptul că eu sunt compozitor şi toată viaţa am scris şi am cântat din suflet si foarte personal. Cred că a fost şi o evoluţie şi m-am distrat foarte tare. Dacă aş avea ocazia să revin, mi-ar plăcea să fac echipă cu cineva”, a declarat Adda.

Toto Dumitrescu, duet cu sora lui, Mayra

Toto Dumitrescu și sora lui, Mayra, duet în premieră
Toto Dumitrescu și sora lui, Mayra, duet în premieră

O apariţie în premieră va bifa în marea finală Toto, care va cânta pentru prima oară alături de sora sa, Mayra. „Este o fată deosebită, o soră extraordinară şi un copil foarte talentat”, şi-a descris Toto sora.

„După ce am parcurs traseul acesta frumos, abia la sfârşit am realizat despre ce este vorba, de fapt, aici. Este o petrecere între prieteni şi îmi pare rău, uneori, uitându-mă înapoi, că mi-am luat puţin prea în serios rolurile. Puteam să mă distrez mai mult, să mă simt mai bine şi cred că aş fi fost mai câştigat. Dar în acelaşi timp mi-am descoperit o voce pe care nu credeam că o am, care mă va ajuta să mă exprim mai bine pe scenă, de acum încolo şi, cine ştie, poate şi muzical. În orice caz, eu am avut extraordinar de mult de câştigat din participarea mea aici, am cunoscut nişte oameni deosebiţi şi întotdeauna mă voi uita înapoi cu o recunoştinţă enormă asupra acestui proiect. Păcat că se termină, dar bine că a început”, a mai declarat Toto Dumitrescu.

Tavi Clonda și Gabriela Cristea, duet de senzație

Tavi Clonda și Gabriela Cristea, în atmosfera de sărbătoare de la Te cunosc de undeva
Tavi Clonda și Gabriela Cristea, în atmosfera de sărbătoare de la Te cunosc de undeva

Lui Tavi, în marea finală Te cunosc de undeva îi va fi alături soţia sa, Gabriela. Cei doi vor susţine un recital emoţionant. „Pentru prima oară cântăm împreună într-un show de o asemenea anvergură. Emoţii pentru mine nu am, dar am pentru Gabriela, deşi ştiu că se va descurca minunat. Va fi o experienţă inedită”, a declarat Tavi, care mai spune: „Pentru mine, acest proiect a însemnat enorm, e un vis împlinit, pentru că de multă vreme îmi doream să particip. A însemnat o provocare din punct de vedere al actoriei, a doua mea pasiune. Am reuşit să îmi depăşesc anumite praguri şi sunt foarte bucuros pentru asta. Muzical, nu mai spun, e o provocare incredibilă!”.

Sâmbătă, 19 decembrie, AMI, Marcel Pavel și Monica Anghel, Liviu și Andrei, Romică Țociu și Andrei Ștefănescu sunt finaliștii sezonului 15 Te cunosc de undeva.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nicoleta Gherasimoae romanca Germania FOTO captura video Tik Tok webp
image
image
image
image
image
image
 Betty Salam și Cătălin la Asia Express  Antena 1
banner Ozana Barabancea png
Raluca badulescu jpg
banner ana bodea 2 png
saveta bogdan  jpg
film jpg
scena teatru jpg
8 elena carstea 2018 3 jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net