Finalistul Cezar de la MasterChef a fost în Colectiv: «Eu sunt unul dintre cei norocoși»

Ultima actualizare:

    Cezar, Alina și Ionuț, finaliștii «MasterChef»foto: PRO TV
Cezar, Alina și Ionuț, finaliștii «MasterChef»foto: PRO TV

În această seară (14 noiembrie), de la ora 22:00, într-o atmosferă încărcată de emoție și dorință de a demonstra că sunt cei mai buni, cei trei finaliști vor găti cu un singur gând: marele premiu de 50.000 de euro și titlul de MasterChef România. Printre finalişti se numără Alina, Ionuţ şi Cezar, cel din urmă fiind unul dintre cei care au trăit pe viu tragedia Colectiv.

Alături de Alina şi Ionuţ, în semifinală a intrat şi Cezar (36 de ani), care este de meserie kinetoterapeut, dar mărturisește că, la ora actuală, se află într-o pauză prelungită de convalescență. Pentru că bărbatul a fost unul dintre supraviețuitorii incendiului de la Colectiv și, deși a rămas cu sechele, se consideră unul dintre cei norocoșii care au scăpat din acel infern.  ”Am avut puțin de suferit. A fost un moment foarte rău, eu sunt unul dintre cei norocoși”, povestea bărbatul în emisiunea “Masterchef”,  de la Pro TV.

Cezar este de profesie kinetoterapeut, dar adoră și bucătăria
Cezar este de profesie kinetoterapeut, dar adoră și bucătăria

Atunci când a venit să participle la audiţiile pentru concursul de cooking “Masterchef” acesta a fost susținut de logodnica sa, Catrinel, pe care a cucerit-o de la prima întâlnire cu rețetele sale pe care le prepară. Bărbatul i-a cucerit pe toţi cei trei jurați ai emisiunii MasterChef, Joseph Hadad, Cosmin Tudoran și Silviu Chelaru, cu un mușchiuleț de  căprioară cu fructe de pădure, ciuperci și cartofi cu rozmarin. Apoi, de la o emisiune la alta el, a gătit în aşa fel încât i-a cucerit pe chefi dar şi pe colegii săi cu preparatele ieşite din mâinile lui. Cât despre motivul pentru care a hotărât să intre în lupta pentru șorțul Masterchef, Cezar spune că a dorit să-și demonstreze că poate să funcționeze în continuare după tragedia Colectiv. Din păcate, se ştie deja că premiul cel mare nu a ajuns la el, iar cea care l-a câştigat a fost Alina, după cum Click! a anunțat aici, în premieră.

Citește și:

Cosmin Tudoran, ieri solist în Ca$$a Loco, azi regele vinurilor, jurat Masterchef și student la Horticultură

Raluca Podea s-a îndrăgostit la Masterchef: «Sunt puţin debusolată»

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net