Fiul adoptiv al Luminiței Anghel a ajuns de urgență la spital. N-a mai mâncat de zile întregi

simeon stalpnicul png
Luminița Anghel a avut multe de tras de pe urma lui DavidFoto: captură Kanal D

David Pușcaș, fiul adoptiv al Luminiței Anghel, face ce face și ajunge în belele. Cu sau fără voia lui, tânărul dă de situații limită. Cea mai recentă pățanie l-a adus la spital, în toiul nopții.

După cum el însuși a mărturisit, a avut dureri de inimă și o stare proastă accentuată de faptul că nu mai mâncase de câteva zile bune. A fost nevoit să sune la 112 la trei noaptea. Cel mai rău este că era singur în casă.

"Îmi bubuia inima. Mi s-a făcut rău. Nu am mâncat de trei zile și am avut o cădere foarte puternică. Am chemat Salvarea la trei noaptea. Nu am mâncat și a început să mi se încețoșeze privirea și să îmi bubuie inima, m-am speriat și am chemat Ambulanța. De la nemâncat, fumatul pe stomacul gol... E o perioadă nașpa. Mi s-a făcut rău de două ori. În prima zi au venit la mine, i-am chemat, mi-au făcut o injecție în spate. Mi s-a mai făcut rău a doua zi și m-am dus la spital. Am niște probleme la inimă. Îmi bubuie inima, am și insomnii. Îmi caut și un job și îmi doresc mai multe lucruri", a spus David, printr-o intervenție telefonică, la Antena Stars, marți, 14 februarie.

Cu mama lui, David nu s-a mai văzut de anul trecut, căci, spune el, solista nu mai vrea o legătură strânsă cu fiul pe care l-a adoptat în urmă cu 18 ani. "Ea crede că dacă îmi plătește doar o chirie și o întreținere este suficient, dar nu e", a mai adăugat tânărul.

Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
cub radu mirica animat gif
FotoJet (1) jpg
cristian tudor popescu arșinel png
woman 4214744 1920 jpg
prodan (2) jpg
visarion alexa
Gigi Becali FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
pom mosmon jpg
EXPLOZIE jpg
image
image
image
image
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
david si victoria beckham
Amal și George Clooney (8) jpg
Stela Popescu &  Alexandru Arşinel
vlduta lupau si adi rus colaj
5 diana dumitrescu prezinta mireasa 4 jpg jpeg