Fiul cel mic al Adelei Popescu a împlinit doi ani: "Grăsunul ăsta blond ne-a furat inimile pentru totdeauna"!

image
Radu Vâlcan și Adela Popescu s-au căsătorit în 2015, după cinci ani de relație

Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au cunoscut pe platourile de filmare, s-au îndrăgostit, iar acum sunt căsătoriți și fericiții părinți a doi băieței. Zilele trecute au avut un motiv de sărbătoare pentru că mezinul familiei a împlinit doi ani. Cu această ocazie, Adela Popescu a scris un mesaj emoționant pe pagina personală de Instagram, alături de o fotografie adorabilă, care a fost apreciată de mii de persoane.

Adela Popescu și Radu Vâlcan au sărbătorit zilele trecute ziua de naștere a mezinului familiei. Prezentatoarea emisiunii "Vorbește lumea" a profitat de ocazie pentru a scrie un mesaj duios pe care l-a făcut public pe pagina de Instagram. Fericita mămică a vorbit despre modul în care viața i s-a schimbat după ce familia s-a mărit cu încă un membru.

image
Adela Popescu și Radu Vâlcan l-au sărbătorit pe mezinul familei, Andrei, care a împlinit doi anișori

"E ziua băiețelului nostru dulce ca cea mai bună acadea din lume. Grasunu’ asta blond ne-a furat inimile pentru totdeaua și împreună cu fratele lui ne fac cei mai fericiți părinti din lume. La mulți ani, Andrei!", au fost cuvintele scrise de Adela în dreptul unei fotografii în care apare ținându-l în brațe pe micul sărbătorit. 

Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au cunoscut pe platoruile de filmare

image
Radu Vâlcan și Adela Popescu s-au căsătorit în 2015, după cinci ani de relație Sursă foto: Arhivă personală

Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au cunoscut în 2010, pe platourile de filmare ale telenovelei ”Iubire și onoare. În urmă cu ceva timp, Adela a rememorat primul sărut cu cel care avea să-i devină soț în 2015, după cinci ani de relație. „La drept vorbind, mie mi-a plăcut de el de la început, dar nu puteam să las eu bunătate de orgoliu la o parte şi să zic ceva, aşa că… am tăcut mâlc, cum s-ar spune. Ne-am mai zâmbit cu subînţeles, am mai făcut câte o glumiţă timidă, dar nimic. Asta până într-o zi când, înainte de filmări, eram mai mulţi pe pasarela care făcea legătura dintre studiouri şi machiaj. Un hol, practic. Nimic romantic. Mozaic pe jos, sunete de tocuri, ecou greoi, multă lume în trecere. Mi-era şi ruşine să mă uit în ochii lui, vă zic. Radu (îl cunosc) şi-ar fi aprins o ţigară. Am încercat o imitaţie de conversaţie, una absolut incoerentă, dacă stau bine să mă gândesc, plină de politeţuri de tipul: «Şi cu ce ai venit până aici?». Păi, cu maşina, evident, doar ne întâlneam aproape în fiecare zi în parcare! Mă rog, după două stângăcii şi trei bâlbâieli, mi-am ridicat privirea şi m-am uitat fix în ochii lui Radu. Am încercat să schiţez ceva, dar cuvintele mi-au rămas în gât. Îmi pierise vocea, mă trecuse un fior rece, aveam furnici în vene. Nu ştiu cât a durat asta (să tot fie vreo 3 secunde, mă gândesc), dar mie mi s-a părut o veşnicie. Atunci Radu s-a uitat atent la mine, mi-a pus mâna pe gât şi m-a tras uşor spre el. Am stat aşa, apropiaţi, nemişcaţi, câteva secunde. Cu inima în gât, aproape tremurând. Am închis ochii. Apoi ne-am sărutat. Aşa, uşor şi tandru, cu o emoţie pe care mi-e imposibil să v-o descriu. Şi acum mă trec fiorii când mă gândesc la asta“, a povestit Adela.

meghan markle harry regina jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
meghan markle harry regina jpeg
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
Regina Elisabeta
BeFunky collage (12) jpg
Ioana Petric jpg
Eduard Heger
Arme nucleare Rusia FOTO Shutterstock
image
image
image
image
BeFunky collage (12) jpg
Adda
cub nicoleta luciu animat gif
simona gherghe
Adelina Pestrițu
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf