Fiul cel mic al lui Adrian Năstase s-a căsătorit! Imagini cu Mihnea Năstase și Corina Corolevschi în ziua cea mare

4 septembrie 2021
image
Fiul cel mic al lui Adrian Năstase s-a căsătoritFoto: Facebook

Mihnea, fiul fostului premier Adrian Năstase, a decis să facă marele pas și să-și ducă iubita în fața Stării Civile. Cei doi s-au căsătorit sâmbătă, 4 septembrie.

Mihnea Năstase și partenera lui, Corina Corolevschi, fostă sportivă și fiica unui om de afaceri influent de la malul mării, formează un cuplu de aproximativ șase ani. Sâmbătă a fost ziua cea mare în care cei doi au decis să își lege destinele pentru tot restul vieții. 

image
Foto: Instagram

image
Corina, în ziua cununiei civileFoto: Instagram

Mihnea trăiește de ani de zile o frumoasă poveste de dragoste cu Corina Corolevschi. Aceasta este cu patru ani mai mare decât el și este originară din Constanța, tatăl ei fiind om de afaceri acolo. Mihnea și Corina sunt colegi inclusiv în Parlamentul European.

La eveniment au participat membri familiei, prietenii și apropiații, iar petrecerea a fost organizată la Clubul Diplomaților din București, scrie spynews.ro. Îmbrăcați în haine albe, el într-un costum elegant, ea într-o rochie scurtă, cei doi miri au trăit o zi plină de emoții, surprinse și în fotografiile publicate ulterior în mediul online.

image
Foto: Antena 3

Cine e Corina Corolevschi, partenera lui Mihnea Năstase

image
Mihnea și Corina sunt împreună de cinci aniFoto: Instagram

Corina (32 de ani) este fiica unui om de afaceri din Constanța, milionarul Constantin Corolevshi, care are afaceri în turism, exportul de cherestea şi reparaţii navale. A fost sportivă de performanță, începând la 9 ani, însă s-a oprit în 2011.

A devenit campioană balcanică la ștafeta de 4×100 metri, dublă campioană națională la 60 metri, campioană națională la 200 metri și campioană națională cu ștafeta de 4x3x2x1. Din cauza unei accidentări însă, a fost nevoită să se retragă din această activitate.

În prezent, Corina spune că este director la „Corad Wood”, la care este asociată cu fratele ei, Adrian Marius Corolevschi.

Cei doi soți au împreună o afacere

Cuplul îmbină dragostea cu afacerile! Recent, cei doi au demarat un proiect împreună. Mai exact, cuplul și-a deschis un camping modern pe plaja de la Corbu, afacere derulată prin două firme, unde tinerii sunt co-acționari. Proiectul, care se numește „TeePee Corbu” este compus din corturi cu dotări de lux în interior precum paturi matrimoniale, restaurant, ring de dans și parcare.

kate profimedia 0692807495 jpg
2vancea botez jpg
loredana chivu jpg
1alexandra stan mihai morar png
cub marioara man gheorghe png
bianca dragusanu png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
irina baiant 2 credit foto miluta  jpeg
Gabi Bădălău jpeg
cub jojo admin gif
anca turcasiu png
5maruta familie png
kate profimedia 0692807495 jpg