Fiul cel mic al lui Drago╚Ö Dol─ânescu, la prima ├«mp─ârt─â╚Öanie. Ceremonie emo╚Ťionant─â ├«n Costa Rica

26 noiembrie 2021
image

Drago╚Ö Dol─ânescu, care a ├«mplinit 46 ani pe 19 noiembrie, a mers la biseric─â al─âturi de cei doi copii ai lui. Chiar dac─â este departe de ╚Ťar─â, el ├«╚Öi cre╚Öte copiii ├«n spirit religios.

╚śi pentru c─â ├«n Costa Rica nu exist─â o Biseric─â ortodox─â, fiul cel mic al regretatului artist Ion Dol─ânescu ├«╚Öi duce b─âie╚Ťii la Biserica Catolic─â. Aici, fiul s─âu cel mic, Darius (10 ani), a primit ├«mp─ârt─â╚Öanie pentru prima dat─â, zilele trecute, ├«n cadrul unei ceremonii fastuoase.

image

ÔÇ×Ieri a fost o zi cu totul special─â ├«n familie, Darius a primit Trupul lui Hristos la prima lui ├«mp─ârt─â╚Öanie!ÔÇŁ, a scris Drago╚Ö Dol─ânescu pe Facebook, ├«n dreptul mai multor imagini cu el ╚Öi cu cei doi b─âie╚Ťi ai lui, Darius ╚Öi Ion.ÔÇ» La eveniment a luat parte ╚Öi Ion (17 ani), fiul cel mare al lui Drago╚Ö dintr-o rela╚Ťie anterioar─â. Mama lui a murit la na╚Ötere. Pe Darius ├«l are din c─âs─âtoria cu so╚Ťia lui, Melissa. Drago╚Ö mai are o fat─â de 25 de ani pe nume Maria de Jesus.

image
Drago┼č Dol─ânescu ┼či fiul s─âu, Ion, 17 ani

Ion este primul nepot al lui Ion Dol─ânescu

Ion, b─âiatul cel mare al lui Drago╚Ö, este primul nepot al regretatului Ion Dol─ânescu, de aceea ├«i ╚Öi poart─â numele. A mo╚Ötenit tr─âs─âturile frumoase ale familiei sale, devenind un adolescent superb, care la anul se preg─âte╚Öte s─â studieze la universitate. Ion a fost crescut de mama lui Drago╚Ö, ├«ntruc├ót mama sa a murit la na╚Öterea sa. ÔÇŁIon a crescut, are acum 16 ani, iar la anul va merge la facultate. Au trecut anii...ÔÇŁ, ne-a mai spus mama lui Drago╚Ö Dol─ânescu.

Citește și:

Primul nepot al lui Ion Dolănescu începe facultatea în Costa Rica

Drago╚Ö Dol─ânescu: ┬źTata dormea pe dolari, eu munceam cu c├órca┬╗

florin calinescu png
anamaria prodan png
BeFunky collage (16) jpg
Cub Lauren╚Ťiu Reghecampf jpeg
laurentiu reghecampf corina caciuc png
10 luca reghecampf si laurentiu reghecampf jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
vangelis afp jpg
catrinel menghia cannes (4) jpg
delegatie romania stilisti moroccanoil eurovision 2 jpeg
cub theo rose animat gif
cub liviu varciu animat gif
M─âd─âlina Ghenea, ca o div─â autentic─â jpg