Fiul cel mic al lui Dragoș Dolănescu, la prima împărtășanie. Ceremonie emoționantă în Costa Rica

26 noiembrie 2021
article img

Dragoș Dolănescu, care a împlinit 46 ani pe 19 noiembrie, a mers la biserică alături de cei doi copii ai lui. Chiar dacă este departe de țară, el își crește copiii în spirit religios.

Și pentru că în Costa Rica nu există o Biserică ortodoxă, fiul cel mic al regretatului artist Ion Dolănescu își duce băieții la Biserica Catolică. Aici, fiul său cel mic, Darius (10 ani), a primit împărtășanie pentru prima dată, zilele trecute, în cadrul unei ceremonii fastuoase.

article img

„Ieri a fost o zi cu totul specială în familie, Darius a primit Trupul lui Hristos la prima lui împărtășanie!”, a scris Dragoș Dolănescu pe Facebook, în dreptul mai multor imagini cu el și cu cei doi băieți ai lui, Darius și Ion.  La eveniment a luat parte și Ion (17 ani), fiul cel mare al lui Dragoș dintr-o relație anterioară. Mama lui a murit la naștere. Pe Darius îl are din căsătoria cu soția lui, Melissa. Dragoș mai are o fată de 25 de ani pe nume Maria de Jesus.

article img
Dragoş Dolănescu şi fiul său, Ion, 17 ani

Ion este primul nepot al lui Ion Dolănescu

Ion, băiatul cel mare al lui Dragoș, este primul nepot al regretatului Ion Dolănescu, de aceea îi și poartă numele. A moștenit trăsăturile frumoase ale familiei sale, devenind un adolescent superb, care la anul se pregătește să studieze la universitate. Ion a fost crescut de mama lui Dragoș, întrucât mama sa a murit la nașterea sa. ”Ion a crescut, are acum 16 ani, iar la anul va merge la facultate. Au trecut anii...”, ne-a mai spus mama lui Dragoș Dolănescu.

Citește și:

Primul nepot al lui Ion Dolănescu începe facultatea în Costa Rica

Dragoș Dolănescu: «Tata dormea pe dolari, eu munceam cu cârca»