Fiul Ileanei Ciuculete, mesaj emoționant în ziua în care mama sa ar fi împlinit 70 de ani

Ultima actualizare:

Mugurel Sfetcu, fiul Ileanei Ciuculete, a vorbit despre momentele petrecute alături de mama sa. Artista ar fi trebuit să împlinească pe 20 septembrie vârsta de 70 de ani. Băiatul său a recunoscut că în fiecare an această zi este una tristă, întrucât i se face și mai tare dor de Ileana.

Ileana Ciuculete
Ileana Ciuculete

Mugurel își amintește cu drag cum sărbătoreau ziua artistei atunci când el era copil. Aceasta nu își dorea petreceri foarte mari, ci preferea să aibă alături doar oamenii apropiați, care să creeze o atmosferă plăcută. 

Vezi și: Mașina Ilenei Ciuculete a ajuns la iubita lui Conel Galeș

,,Înainte de a pleca ea la București, când eram copii, de ziua mamei, o sărbătoream acasă. Era foarte frumos, chiar plăcut. Nu făcea neapărat ceva deosebit, eram doar noi, în familie, între prieteni, dar ne simțeam foarte bine. Nu organiza petreceri fastuoase, dar noi ne simțeam foarte bine”, a spus Mugurel Sfetcu pentru fanatik.ro.

Pentru că erau copii și nu aveau bani să îi cumpere Ileanei cadouri scumpe, Mugurel și Cristi îi ofereau cadouri simbolice, precum o floare. Și atunci când nu mai erau atât de apropiați de mama lor, își aminteau și aveau grijă să o felicite.

Citește și: Băieții Ilenei Ciuculete vând casa lui Cornel Galeș, ca să recupereze banii mamei lor

Mugurel Sfetcu, dor nemărginit 

Fiul Ileanei Ciuculete a mărturisit că îi este foarte dor de artistă, iar singurele lucruri care l-au deranajat au fost conflictele din cauza fostului soț, Cornel Galeș. 

”Mi-e foarte dor de ea. Și când îi aud cântecele e și mai greu. Mi-e dor de ea ca om, ca mamă, ca artist. Ea era o femeie foarte bună, cu un suflet minunat. Singura chestie, se știe, nu prea are rost să o discutăm (conflictele cauzate de relația Ilenei Ciuculete cu Cornel Galeș, n. red.). Dar l-am iertat și pe el, Dumnezeu să îl ierte și El. Ce a fost, a fost. Nici acum nu înțeleg de ce a procedat așa, dar aia e”, a mai spus acesta.

Mugurel a recunoscut faptul că atât el, cât și Cristi au avut mereu tot ce și-au dorit. Deși nu aveau dorințe exagerate, Ileana avea mereu grijă să le îndeplinească pe toate.

Cine este Ileana Ciuculete

Ileana Ciuculete este o cântăreaţa de muzică populară care a avut nenumărate colaborări, alături de Andra, Axinte de la Vacanţa Mare sau de Denisa. Aceasta și-a petrecut ultimii ani din viață cu Cornel Galeş, soţul şi impresarul său.

Mugurel și Cristi au avut un război cu Cornel Galeș pentru moștenirea artistei, însă acesta a murit într-un accident cumplit de mașină, în Spania, înainte de o sentință definitivă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net