Fiul Ioanei Maria Moldovan e cel mai mic participant de la Swimathon 2021

Ultima actualizare:

    Băiețelul prezentatoarei tv s-a apucat de înot la Clubul Steaua din București
Băiețelul prezentatoarei tv s-a apucat de înot la Clubul Steaua din București

La doar 3 ani și jumătate, Andrei Ioan, băiețelul prezentatoarei Prima TV Ioana Maria Moldovan, se implică în acțiuni umanitare. Este cel mai mic participant de la Swimathon București, platforma de strângere de fonduri cu ajutorul căreia 25 de asociații strâng fonduri pentru 25 de proiecte.

Swimathon este organizat anual de către Fundația Comunitară București care, de altfel, și selectează proiectele participante. Anul acesta se află la cea de a IX-a a ediție, o ediție hibrid în care se poate înota atât în apă, cât și pe uscat. Practic, fiecare proiect participant dispune de un timp pentru a convinge cât mai mulți prieteni și susținători să devină înotători fundraiseri pentru proiectul lor. „Înotătorii" își mobilizează comunitățile, astfel încât aceștia să își poată atinge obiectivul financiar setat la înscriere.

Este în aceeași echipă cu vedetele Prima TV

Anul acesta, înotătorii fundraiseri au avut o lună ca perioadă de înscriere. Ioana Maria Moldovan s-a implicat în strângerea de fonduri pentru Asociația Conil, care se ocupă de copiii cu autism. „Ca voluntar vechi al asociatiei, dar mai ales ca ambasador al proiectelor dedicate copiilor, am decis să fac parte din acest proiect, alături de minunea mea, Andrei Ioan, dar și de colegii din Prima TV, constituiți într-o echipa de înotători fundraiseri pentru proiectul CONIL. Cu banii strânși vom face aquaterapie pentru copiii cu autism. Startul campaniei a fost dat la 27 iunie”, spune prezentatoarea tv.

Asociația CONIL și a propus inițial strângerea a 45.000 lei prin campania Swimathon, sumă ce acoperea accesul gratuit a 50 de copii, timp de două luni, la programele de recuperare și integrare prin sport și aquaterapie. Dar la mai puțin de 10 zile de la startul campaniei, suma a fost strânsă astfel că echipa s-a înhămat la o nouă provocare - dublarea sumei și, implicit, a numărului de copii beneficiari. „Astfel, am luat decizia să-l implic și pe fiul meu, care chiar a început înotul la clubul Steaua din București. El oricum a fost dus de mic la asociație, cunoaște copiii de acolo și a fost alături de mine la tot felul de acțiuni umanitare. Îi place și vreau să-l educ în spiritul acesta. Strângerea de fonduri pentru cei 100 de copii are loc până la 31 iulie”, explică Ioana Maria Moldovan.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net