Fiul lui Brigitte, agresat de interlopi la localul vedetei. “Mi-am pus copilul în pericol”. Poliția a intervenit

Ultima actualizare:

    Brigitte Pastramăfoto: Instagram
Brigitte Pastramăfoto: Instagram

Brigitte Pastramă a avut parte de momente de coșmar sâmbătă, 22 mai. Interlopii au atacat localul din Nordul Capitalei, Magic Castle. În altercație a fost implicat și fiul lui Brigitte, Roby, aflat la fața locului. În urma scandalului, în care interlopii au folosit macete și arme albe, Brigitte a alertat, speriată, Poliția.

Totul a plecat de la o notă de plată, pe care doi cunoscuți interlopi au refuzat să o achite, pe motiv că s-au înțeles la o sumă, 3200 de lei, nu 4120, cât a arătat nota la finalul consumației. Atunci, unul dintre interlopi l-a amenințat verbal pe ospătar. Dar, cum acesta nu a modificat nota, interlopul a scos o sabie și a agitat-o amenințător în aer. Apoi, celălalt interlop l-a lovit pe omul care îi servise la masă. Aceeași soartă a avut-o și un alt ospătar. În altercație a fost agresat și fiul lui Brigitte, Roby, care îi ținea locul mamei sale în acea seară, dar și managerul localului. Aleratată de către fiul său, Brigitte a apelat imediat 112 și a chemat de urgență Poliția la fața locului.


    Magic Place, localul lui Brigittefoto: Instagram
Magic Place, localul lui Brigittefoto: Instagram

La fața locului s-au deplasat polițiști de la Secția 2

“În data de 22 mai 2021, prin apel 112, Secția 2 Poliție a fost sesizată de către administratorul unei societăți comerciale cu privire la faptul că un angajat al localului ar fi fost amenințat, cu un obiect ascuțit, de către un client, nemulțumit de nota de plată. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 2, care au demarat investigațiile.Din primele date a rezultat faptul că un client ar fi refuzat sa plătească contravaloarea consumației, iar pe parcursul discuțiilor, un alt bărbat, tot client, l-ar fi lovit pe angajat. În sprijinul acestuia, din partea societății comerciale a intervenit un alt bărbat, dar și acesta ar fi fost amenințat.În cauză se efectuează, din oficiu, cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire și alte violențe, înșelăciune și amenințare”, se arată în procesul verbal întocmit de organele de ordine, care au intervenit la fața locului. Încă în stare de șoc după cele întâmplate, Brigitte a oferit primele declarații despre scandal.


    Brigitte și fiul ei, Robyfoto: Antena Stars
Brigitte și fiul ei, Robyfoto: Antena Stars

Brigitte: "Am plâns când am aflat că au fost atacați angajații"

“Ei erau beți. A fost și fiul meu acolo. Când am chemat Poliția, ei au fugit. Atacatorii au fost violenți cu fiul meu Roby , cu managerul și cu ospătarii. Atacatorul a scos și o macetă, se vede pe camerele de luat vederi pe care le-am pus la dispoziția Poliției. Am plâns când am aflat că au fost atacați angajații. Îmi pare rău că mi-am pus copilul în pericol. Dar și angajații sunt ca și copiii mei”, a declarat Brigitte, pentru Antena Stars. În urma incidentului, angajații localului, dar și fiul lui Brigitte au făcut mai multe plângeri penale.

Citește și:

VIDEO Fiul lui Brigitte, despre violența de acasă: «I-a dat un capac și lui Pastramă. Eu mă înțelegeam mai bine cu Ilie decât cu ea»

Brigitte, la spital după scandalul cu fiul. A vorbit despre teroarea de acasă: "În timp ce unul mă scuipa, altul mă împingea"

image
image
image
image
image
image
banner zurli png
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net