Fiul lui Dragnea şi soţia lui au fost agresaţi pe stradă. Surpriză! Cine le-a strigat „Hoților”!


    Fiul lui Liviu Dragnea și soția lui au fost agresați pe stradă
Fiul lui Liviu Dragnea și soția lui au fost agresați pe stradă

Valentin Dragnea, fiul lui Liviu Dragnea, și soția lui au fost agresați pe stradă. Cei doi au acuzat faptul că cineva i-a acostat pe stradă și le-au aruncat vorbe dure. Parchetul Judecătoriei Sectorului 5 a deschis un dosar penal in rem în care se cercetează fapte de ameninţare şi tulburarea ordinii publice.

Ştefan Valentin Dragnea ar fi fost agresat de către fiul lui Ion Caramitru, Ştefan Caramitru. Surse apropiate anchetatorilor au declarat pentru „Adevărul” că „agresorul” i-ar fi strigat „Hoţule!” lui Valentin Dragnea, conform adevărul.ro.

Acest eveniment s-a petrecut în urmă cu 10 zile. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 au deschis dosar penal in rem pentru ameninţare şi tulburarea liniştii publice, după ce fiul liderului PSD ar fi depus o plângere în acest sens, a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, procurorul Andreea Ceauşu. 

"În urmă cu aproximativ două săptămâni, o persoană a formulat plângere cu privire la săvârşirea infracţiunilor de ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Anterior, aceeaşi persoană, prin apel 112, a sesizat că a fost agresată verbal de către doi necunoscuţi. Cercetările sunt continuate de către secţia de poliţie, sub supravegherea unităţii de parchet competente material şi teritorial, în stabilirea situaţiei de fapt şi de drept", precizează Poliţia Capitalei,potrivit Mediafax.

cub toma caragiu png
Nella Pignatelli webp
mihai bendeac jpg
Cutremur la granița Turciei cu Siria 6 februarie 2023 Foto AFP
FotoJet jpg
Nuanţele metalice de ruj  jpeg
Cutremur la granita Turciei cu Siria  6 februarie 2023  Foto Epa Efe
cadouri pentru sfantul valentin jpeg
image
image
image
image
image
image
mihai bendeac jpg
sotie tommy lee jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (11) jpg
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg