Fiul lui Ilie Dumitrescu, prins drogat la volan? Toto, depistat în timpul unei acțiuni a polițiștilor rutieri

Ultima actualizare:

    Toto, alături de tatăl său, fostul fotbalist Ilie Dumitrescufoto: arhiva Click!
Toto, alături de tatăl său, fostul fotbalist Ilie Dumitrescufoto: arhiva Click!

Fiul lui Ilie Dumitrescu ar fi fost surprins la volan sub influența a două substanțe interzise, conform unor surse judiciare citate de Libertatea. Toto, cum este alintat Ilie Dumitrescu jr., a fost depistat în timpul unei acțiuni întreprinse de Poliția Rutieră în noaptea de vineri spre sâmbătă pe străzile din Capitală.

Ilie Badea Dumitrescu (22 de ani) a fost oprit în trafic în jurul orei 04:00 de polițiștii de la Rutieră și a fost testat și depistat pozitiv pentru consumul a două substanțe interzise, au spus surse judiciare pentru ziarul Libertatea. „Conducătorul unui autovehicul în vârstă de 22 de ani a fost depistat la intersecția dintre Bd. Pache Protopopescu și Bd. Ferdinand, în timp ce se deplasa pe drumurile publice, aflându-se sub influența substanțelor psihoactive. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul DRUG TEST, rezultatul fiind pozitiv pentru consum de două substanțe. Persoana în cauză a fost condusă la sediul I.N.M.L., unde i-au fost recoltate probe biologice. În acest caz, s-a întocmit dosar penal în conformitate cu prevederile art. 336 alin. 2 din Codul Penal”, se arată într-un comunicat al Poliției Capitalei.În cadrul acțiunii polițiștilor rutieri, au fost aplicate 121 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 81.900 lei și au fost reținute 29 permise de conducere, dintre care două pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive.

Fiul lui Ilie Dumitrescu, actor și fotomodel

Toto Dumitrescu, pe numele real Ilie Dumitrescu jr, este fiul fotbalistului român Ilie Dumitrescu şi al fostului model Letiţia Badea. Toto a urmat cursuri de actorie şi a făcut parte din distribuţia a trei lungmetraje: „Love by Design”, „Palatul Pionierilor B’92” şi „Un pas în urma serafimilor”. De asemenea, chipeșul tânăr a pozat, alături de Alice Peneacă, într-o reclamă la un brand de bijuterii de lux.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net