Fiul lui Kamara se pregăteşte de a patra intervenţie medicală! Ce spune artistul despre starea micuțului

Ultima actualizare:

    Fiul lui Kamara se pregăteşte de a patra intervenţie cu celule stem Foto Facebook
Fiul lui Kamara se pregăteşte de a patra intervenţie cu celule stem Foto Facebook

Kamara s-a luptat la Ferma cu îndârjire pentru fiul lui, Leon, care se confruntă cu câteva probleme medicale încă de la naștere. La începutul lunii iulie, micuțul în vârstă de 5 ani a început să facă în Turcia și primele intervenții medicale, după ce doctorii de acolo au stabilit că Leon poate începe un tratament cu celule stem, dar şi o intervenţie la nivelul coloanei vertebrale.

Artistul a anunțat bucuros că rezultatele tratamentului au început să se vadă și că băiețelul lui începe în curând cea de-a patra procedură cu celule stem. În vârstă de 5 ani, fiul lui Kamara, diagnosticat cu tripareză spastică, se află în Turcia, pentru cea de-a patra intervenţie medicală. Leon a reuşit să se ridice din pat şi să-şi mişte corpul, iar de acum înainte, va avansa tot mai mult. 

„Léon face mâine cea de a patra intervenție cu celule stem. Progresele sunt din ce în ce mai evidente. Cu voia Bunului Dumnezeu, Leon va avansa pas cu pas și ne va aduce și mai multe zâmbete. Mulțumim tuturor celor care ne-au susținut și ne susțin", a scris Kamara pe reţelele de socializare.

Leon se simte din ce în ce mai bine, tratamentul dând rezultate
Leon se simte din ce în ce mai bine, tratamentul dând rezultate

Fiul lui Kamara are 5 ani şi nu a mers niciodată

Copilul a fost diagnosticat cu tetrapareză spastică, la scurt timp de la nașterea sa care a avut loc cu 2 luni înainte de termen. Problemele au început în prima zi de viață și i-au afectat micuțului partea stângă a creierului, cea responsabilă de zona motorie. Deși are 5 ani, Leon se folosește doar de un braț, poartă pampers, cântărește 10 kilograme și are nevoie de supraveghere permanentă.

Din cauza faptului că mușchii săi sunt scurți și genunchii încovoiați, Leon are mâna stângă și membrele inferioare inerte și nu a mers niciodată nici măcar de-a bușilea. Șanse de ameliorare a stării sale generale există, la fel și posibilitatea ca el să meargă normal într-o bună zi.

„Leon se simte bine, a făcut trei intervenţii cu celule stem, urmează încă trei şi una pentru alungirea muşchilor. E mai puţin spastic, lucrează mult mai bine, e mai vesel şi mai atent. Se văd nişte rezultate după aceste intervenţii, muşchii se întind mai bine şi e mare lucru”, a spus Kamara la PRO TV, recent.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net