Fiul lui Marcel Toader, devastat de durere: «Trec prin cea mai grea încercare»

Ultima actualizare:

    Maximilian Toader avea o relaţie foarte bună cu tatăl săuFoto: arhivă personală
Maximilian Toader avea o relaţie foarte bună cu tatăl săuFoto: arhivă personală

Lacrimi amare varsă toţi cei care l-au cunoscut pe Marcel Toader, iar fiul lui este devastat după moartea omului de afaceri. Fostul rugbist s-a stins fulgerător sâmbătă după-amiază în urma unui infarct,pe care l-a suferit în casa unor prieteni din Periş.

Marcel Toader a lăsat în urmă nu doar o mamă îndurerată, că şi un fiu care abia îşi găseşte cuvintele după ce a aflat de tragedia care s-a produs. Maximilian Toader a publicat un mesaj în care le mulţumeşte apropiaţilor pentru încurajări şi a mărturisit că face faţă greu veştilor care au lovit familia lui.    

"Voi începe prin a vă mulțumi pentru toate cuvintele de încurajare! Îmi cer scuze că nu v-am putut răspunde, dar vreau să mă credeți că trec prin cea mai grea încercare din viața mea, de a-mi înmormânta unul dintre părinți! Pentru cei ce i-au fost prieteni, frați, apropiați sau cunoștințe tatălui meu, vă aștept mâine (luni, 5 august) după orele 13:00-14:00 la capela Cimitirului Bellu (mai exact la etajul 1 al capelei) pentru a fi pentru ultima oară alături de el! Încă o dată vă mulțumesc și prin aprecierile voastre și părerile de rău, îmi dau seama că l-ați descoperit pe adevăratul Marcel Toader

Felicitări tata, m-ai făcut mândru până la capăt! Înmormântarea va avea loc miercuri în satul Cumpana (Județul Constanța)!", a notat îndurerat maximilian Toader. 

Marcel Toader avea probleme cardiace mai vechi 

Omul de afaceri Marcel Toader a murit sâmbătă după-amiază, 3 august, la doar 56 de ani. Sursele Click! ne-au dezvăluit că acesta a făcut infarct în timp ce era în vizită la niște prieteni din Periș, Ilfov. Fostul sportiv avea probleme cardiace mai vechi. În 2012, el a făcut infarct, dar atunci a fost salvat. Ulterior i-a fost montat un stent.  

Vestea tragică a fost făcută publică de prietenii lui Marcel Toader prin intermediul unor mesaje dureroase răspândite pe rețelele sociale. Omul de afaceri a fost resuscitat preț de 40 de minute, fătpă rezultat. Acesta va fi înmormântat miercuri la Constanța, alături de tatăl lui.

Citeşte şi:

Diana Bișinicu, mesaj dureros după moartea lui Marcel Toader: „Nașule, tu m-ai condus la altar, eu pe tine pe ultimul drum!”

Marcel Toader, înmormântat la Cumpăna, lângă tatăl lui. Amândoi au murit de inimă, mult prea devreme

image
image
image
image
image
image
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net