Fiul lui Șerban Ionescu vorbește pentru prima dată despre moartea tatălui său

Ultima actualizare:

    sursa foto: Facebook
sursa foto: Facebook

Carol Ionescu va deveni, cu siguranță, unul dintre cei mai apreciați actori din România. A moștenit talentul părinților săi, și ajutat de ambiția de a fi cel mai bun, spune el, este pregătit să mute munții din loc.

Moartea lui Șerban Ionescu, în 2012, a lasat un gol imens pe scena teatrului românesc, dar și in sufletul celui care l-a iubit cel mai mult, fiul lui. Aflat la o vârstă la care ar fi avut nevoie de părintele lui mai mult decât de orice altceva, Carol nu s-a dat bătut și a încercat să își vadă mai departe de viață. Acesta a povestit ce amărăciune l-a încercat după înmormântarea tatălui său, când i-a fost dat să vadă multe .... 

”Zăcea mine o furie incredibilă, încă de la începutul perioadei ăleia când s-a îmbolnăvit. A fost o perioadă foarte delicată, pentru că eram fix adolescent, fix atunci murea tata, fix atunci se întâmpla totul. Era plin scandal. Se spuneau niște chestii odioase la televizor. Eram nervos pe toată lumea. Înmormântarea a fost un element revelator. Imediat după înmormântare am simțit cu o luciditate foarte puternică că înțeleg un ciclu al vieții. Și la sfârșitul zilei mă simțeam mai bine. Pentru că la înmormântări toți vin să transmită condoleanțe. Și eu am stat acolo, era o coadă mare, și toți veneau la mine și îmi spuneau cu lacrimi în ochi: condoleanțe. Atunci, am văzut o mare de oameni care l-au iubit”, a povestit Carol Ionescu pentru site-ul yorick.ro. 

Carol Ionescu face teatru, întocmai ca părinții săi, iar acum este cel mai tânăr actor din trupa fără nume a lui Victor Ioan Frunză, echipă în care a intrat chiar la sfârșitul liceului, asta după ce și-a petrecut, evident, toată copilăria prin teatre. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cladire masonica
image
image
image
image
image
image
Victoria Beckham jpg
image jpeg
Naţionala Artiştilor Fotbalişti din România a pierdut însă în fața Naționalei Artiştilor Fotbalişti din Turcia
mirela vaida colaj facebook jpg
violeta banica jpg
 Laura Cosoi e neschimbată
FotoJet (35) jpg
banner cristian țânțăreanu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net