Fiul lui Ștefan Bănică, deghizat în Loredana Groza la "Te cunosc de undeva". Cum s-a dezlănțuit Radu pe scenă


    Radu Ștefan Bănică, la fel de talentat ca și tatăl său
Radu Ștefan Bănică, la fel de talentat ca și tatăl său

Cea mai nouă gală "Te cunosc de undeva", difuzată sâmbătă, la Antena 1, a fost o provocare pentru cei 11 concurenţi. Tema ediției cu numărul 3, din sezonul 16 al emisiunii, a fost "cardio", așa că artiștii au dansat și au cântat până la epuizare pe scenă. Și de această dată, Radu Ștefan Bănică, fiul lui Ștefan Bănică, a avut o apariție de senzație. A fost deghizat în Loredana Groza.

Radu Ștefan Bănică este un maestru al travesti-urilor și, după ce a imitat-o pe Lady Gaga în prima gală, i-a venit rândul să intre și în pielea Loredanei Groza, în ediția difuzată sâmbătă, 20 februarie. Radu a interpretat celebra melodie Zig Zagga, lansată în 2004, iar momentul a fost incendiar. Îmbrăcat cu o fustă amplă, bluză mulată și machiat ca celebra divă, adolescentul a lăsat juriul mut de uimire.


    Radu Ștefan Bănică, în rolul Loredanei Grozafoto: Instagram
Radu Ștefan Bănică, în rolul Loredanei Grozafoto: Instagram

Ozana Barabancea: "Sunteți geniali, muncitori, frumoşi"

„Vreau să mă ridic si să vă aplaud pe toți. Vreau să declar că este cea mai grea gală pentru mine, din toate sezoanele de până acum! Din punct de vedere vocal a fost foarte bine pentru toţi, aşa că nimeni nu merită notele mici! Îmi cer scuze, pentru prima oară în viaţa mea, pentru notele pe care le voi da! Sunteti geniali, muncitori, frumoşi şi consider că este nedrept să dau cuiva în această seară o notă mică!”, a declarat Ozana înainte de a începe jurizarea.

Mc Hammer, Lmfao&GoonRock Salt-N-Pepa sau Freddie Mercury sunt doar câteva dintre transformările care au încins atmosfera în gala numărul 3 din sezonul 16 al emisiunii "Te cunosc de undeva".

FotoJet jpg
Faimosi Survivor camp jpg
Eliminare Vica Survivor Romania Foto Pro TV jpg
foto1  Vila cluj jpg
7 vedete la sag awards jpg jpeg
cub vica blochina png
calendar ortodox 2021 2 februarie intampinarea domnului png
femeie fericire pexels andrea piacquadio 774866 jpg
image
image
image
image
image
image
Doc Foto Pro TV jpg
Vica Blochina 3 jpg
Gina pistol Smiley fiica jpg
cub Lorelai Moșneguțu png
pamela anderson jpeg
cub isabela onoriu png