Fiul Matildei Pascal Cojocăriţa, la «Vocea României»

Ultima actualizare:

    Alin Pascal
Alin Pascal

Surpriză maximă vineri seara (16 octombrie), pe scena de la „Vocea României” (Pro TV). Din spatele cortinei a încântat audienţa cu vocea lui Alin Pascal (34 de ani), nimeni altul decât fiul Matildei Pascal Cojocăriţa.

Solistul a interpretat o melodie latino, "Ya No Estas a Mi Lado", convingând-o pe Loredana să apese butonul şi să-l ia în echipa ei. Alin Pascal este solist vocal într-o trupă şi a venit la concurs fără ştirea celebrei sale mame.

„Mama mea nu ştie că sunt aici, că m-ar înnebuni cu telefoanele. Aşa, stau liniştit”, a spus Alin, care a venit, totuşi, însoţit de soţia lui şi de doi colegi de scenă.

Alin Pascal, pe scena de la "Vocea României"

"Vocea României", lider de audienţă

Cea de-a cincea ediție a noului sezon "Vocea României", difuzată vineri seară, a fost lider de audiență pe toate categoriile de public. Pe întreaga durată de difuzare, 20:30 - 22:50, la nivel național, aproape 1,8 milioane de telespectatori au urmărit competiția în care doar vocea contează, iar în minutul de maximă audiență de la 20:56, "Vocea României" a reuşit să aducă în faţa televizoarelor aproape 2,4 milioane de români.

Cea de-a cincea ediție a noului sezon "Vocea României" a fost lider de audiență pe toate categoriile de public și a înregistrat 11,1 puncte de rating și 27,9% share pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, față de televiziunea clasată pe locul al doilea, care a obţinut 8,6 puncte de rating și 21,6% share.

Opt concurenți au reușit să îi convingă pe antrenorii show-ului "Vocea României", vineri seară, că merită să ajungă în echipele lor și să lupte pentru marele trofeu în valoare de 100.000 de euro.

image
image
image
image
image
image
celine dion jpg
oana roman jpg
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net