Fiul Ralucăi Bădulescu îi seamănă leit! Ce mare s-a făcut

simeon stalpnicul png
Raluca Bădulescu şi-a ocupat scaunul de jurat din această toamnăfoto: Kanal D

Raluca Bădulescu are multe motive să fie fericită! În ultimii trei ani a ajuns la o siluetă de fotomodel, la care în trecut nici măcar nu îndrăznea să viseze, a îmbrăcat rochia de mireasă, are o carieră în televiziune şi o familie minunată. Vedeta este foarte mândră de fiul ei Alex, în vârstă de 13 ani, copil pe care îl are din mariajul cu manechinul Vali Pungă, fostul ei soţ.

Raluca Bădulescu s-a transformat incredibil în ultimii trei ani după ce a luat decizia de a-şi micşora stomacul. Ajutată de bisturiu şi apoi de câteva intervenţii estetice, vedeta a devenit o adevărată bombă sexy. A făcut toate aceste schimbări de dragul celui mai importat bărbat din viaţa sa. Este vorba despre fiul ei, Alex, în vârstă de 13 ani. 

simeon stalpnicul png
Alex şi Raluca Bădulescu seamănp ca două picături de apăfoto: arhiva personală

"Am slăbit de la 121 de kilograme şi am ajuns la 55-56, am avut şi 52, deci cu 5 în faţă. Am făcut gastric sleeve şi după aceea câteva operaţii estetice, la nivelul fetei, dinţilor. Faptul că am slăbit se datorează fiului meu. El a fost imboldul meu. Aveam 120 de kilograme la 40 de ani. Acum am 42 de ani. Vă daţi seamă că kilogramele se transformă în boală. Nu mai poţi să mergi, să pleci într-o, excursie sau vacanţă şi el avea nevoie de mine", declara Raluca Bădulescu la Antena 1. 

Jurata de la "Bravo, ai stil" a fost căcăstorită cu manechinul Vali Pungă, iar în urma mariajukui lor a rezultat Alex, fiul de 13 ani al celor doi. În această vară, Raluca Bădulescu a îmbrăcat rochia de mireasă, alesul său fiind Florin Stamin, bărbatul cu care era căsătorită civil de mai mulţi ani.  

Mihai Bendeac
zanni
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
Ruxi și cristi mitrea
img (3) jpg
Gigi Hadid și Kanye West
BeFunky collage (26) jpg
tudor chirila 2 jpg
soldati rusi in ucraina FOTO ZDF
politia mascati perchezitii jpeg
image
image
image
image
carte mihai morar dan negru png
niculina stoican   facebook jpg
Gigi Hadid și Kanye West
tudor chirila 2 jpg
zanni
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp