Fiul Ramonei Bădescu a împlinit doi anișori. Cum a fost petrecerea din România

Ultima actualizare:

    Ramona Bădescu și fiul ei, Ignaziofoto: arhivă personală
Ramona Bădescu și fiul ei, Ignaziofoto: arhivă personală

Ramona Bădescu se află în țară de la jumătatea lunii august. Fiul ei, Ignazio Cali, jumătate oltean, jumătate sicilian, a împlinit pe 17 septembrie doi anișori. Dacă anul trecut l-a sărbătorit în Italia, acum a venit vremea să îi facă ziua de naștere la București.

A fost o aniversare discretă, iar Ignazio a fost sărbătorit în familie, alături de mama lui, care arată spectaculos la cei 52 de ani pe care îi are. Ramona a primit la casa din București și vizita mamei sale de la Craiova, dar și a câtorva prieteni apropiați. Ignazio a primit multe cadouri, hăinuțe și jucării dar, cel mai important, un cărucior nou, sport, pe care mămică lui celebră îl manevrează ușor.


    Ramona Bădescu și fiul eifoto: arhivă personală
Ramona Bădescu și fiul eifoto: arhivă personală

Ramona Bădescu: "Am petrecut în familie"

“Igna este absolut uluitor. Nu am știut până acum ce înseamnă să fii mamă și cât de greu este, dar îi mulțumesc lui Dumnezeu că au trecut deja 2 ani așa frumoși și astăzi îl sărbătorim la București! Primul lui cadou pentru aniversarea de doi ani a fost un cărucior nou. L-am primit de la Adinish și sunt foarte încântată de el, pentru că se manevrează foarte ușor și se pliază ca o geantă de umăr. Este minunat. Am petrecut în familie, copilul e sănătos și asta e tot ce contează”, a spus Ramona Bădescu pentru Click!


    Tortul micuțului Ignaziofoto: arhivă personală
Tortul micuțului Ignaziofoto: arhivă personală

“Cred că toate mamele sunt femei extrem de muncite și de sacrificate, așa că lansez un apel. Fiți mame, dar câteodată gândiți-vă și la voi, nu vă lăsați duse numai de valul de a fi mame și răsfățați-vă câteodată câte puțin și energia să nu o pierdeți, să vă regăsiți!”, a spus Ramona într-un interviu pentru Exclusiv VIP, de la Prima TV.


    Ramona Bădescu și părinții eifoto: arhivă personală
Ramona Bădescu și părinții eifoto: arhivă personală

Îi este dor de tatăl ei

Ramona Bădescu a trecut, în 2020, printr-o cumpănă. Tatăl ei a murit în preajma zilei sale de naștere. Era în vârstă, avea probleme de sănătate și luase și Covid, care l-a și răpus, în cele din urmă, și a decedat pe un pat de spital din Craiova. Ramona nu a putut fi prezentă la înmormântarea de la Craiova a tatălui său, din cauza faptului că în Italia erau restricții de călătorie impuse de pandemie. Pe 12 septembrie, Ramona Bădescu a făcut o postare emoționantă pe pagina sa de Instagram: “Azi, tati meu ar fi împlinit 90 de ani, dacă necruțătorul Covid nu mi l-ar fi luat anul trecut! Mi-e tare dor de tine…”. Vedeta a fost mereu foarte apropiată de părinții săi și chiar dacă trăiește de 30 de ani în Italia, nu a existat sărbătoare a Paștelui sau a Crăciunului, ca Ramona să nu vină în țară și să își viziteze părinții.

Citește și:

EXCLUSIV Ramona Bădescu s-a întors în România după 4 ani: «Facem nunta împreună cu botezul». Care sunt planurile de familie

EXCLUSIV Ramona Bădescu, cel mai sincer interviu despre copilul ei. Ce spune despre tatăl băiețelului

El este tatăl copilului Ramonei Bădescu! Iubitul româncei este un bancher sicilian

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net