Fiul rebel al Luminiţei Anghel vinde pantofi şi genţi în mall

Ultima actualizare:

  David a fost surprins de fotoreporterii Click! la locul de muncă. Îmbrăcat la patru ace, fiul rebel al solistei Luminiţa Anghel era de nerecunoscutFoto: Mihai Ionescu
David a fost surprins de fotoreporterii Click! la locul de muncă. Îmbrăcat la patru ace, fiul rebel al solistei Luminiţa Anghel era de nerecunoscutFoto: Mihai Ionescu

Luminiţa Anghel e tare mândră că fiul ei, cu care a dus, în ultimii ani, un adevărat război al declaraţiilor, pe la emisiunile tv, s-a liniştit. Fotoreporterii Click! l-au surprins pe David Puşcaş la primul lui loc de muncă, un magazin de încălţăminte şi de genţi, din Mall Park Lake. Îmbrăcat la patru ace şi cu o freză impecabilă, el îşi aştepta cu nerăbdare primii clienţi.

Toată vara a bătut drumurile pe la televiziuni, sperând că poate va ajunge să lucreze în spatele camerelor de luat vederi, însă dorinţa lui nu s-a împlinit. Dar, vestea bună este că, totuşi, David Puşcaş (20 de ani), fiul adoptiv al Luminiţei Anghel (48 de ani), şi-a găsit un serviciu ”călduţ”. Astfel, rebelul puşti, care i-a rupt mamei sale inima după ce s-a umplut de tatuaje şi a recunoscut că s-ar fi drogat, a fost cooptat în echipa unui magazin de genţi şi pantofi din Park Lake, unul dintre noile mall-uri din Bucureşti.


  David este ajutat de colegi să înveţe meseria de vânzătorFoto: Mihai Ionescu
David este ajutat de colegi să înveţe meseria de vânzătorFoto: Mihai Ionescu

Primeşte un salariu de 1.500 de lei

Puştiul a fost primit cu braţele deschise de  colegii care l-au instruit cu răbdare, ba chiar l-au compătimit pentru situaţia în care se află. Fotoreporterii Click! l-au surprins pe David Puşcaş în timpul programului. Stătea mai mult la intrarea în magazin, pregătit să-i ajute pe clienţi cu modelul şi cu mărimea de încălţăminte dorite.

Era îmbrăcat foarte curat şi îngrijit, semn că doreşte să-şi schimbe radical viaţa. Salariul nu este foarte mare, în jur de 1.500 de lei, însă suficient cât să o mai scape pe Luminiţa Anghel de cheltuielile cu chiria garsonierei în care el locuieşte. 


  David s-a ţinut într-o vreme numai de petreceri
David s-a ţinut într-o vreme numai de petreceri

Solista l-a adoptat pe când avea doar doi anişori, iar relaţia lor a fost perfectă până în 2010,  anul în care Luminiţa îşi găsise fericirea în braţele inginerului Silviu Dumitriade. „Am crezut mult timp că e vorba despre o criză hormonală, o schimbare în corpul lui. Părinţii altor tineri îmi spuneau că rebeliunea lui o să treacă pentru că el este acum adolescent. Aşteptările mele au fost mari. Am stat să se potolească. Eu am crescut copiii altora, am fost o mamă dedicată. Marea mea durere a fost că am aşteptat recunoştinţă, nimic altceva. Nu voiam un pahar de apă la bătrâneţe. Acesta este al şaselea an când noi avem probleme”, declara în vară Luminiţa, la Kanal D. În replică, David şi-a acuzat mama că nu are răbdare cu el şi este mai degrabă preocupată de noua ei familie, decât de el: ”Totul a fost frumos între noi, până când ea s-a căsătorit”, spunea tânărul rebel, cu tristeţe în glas.


  Mama lui, Luminiţa Anghel, este fericită că el şi-a găsit un loc de muncă
Mama lui, Luminiţa Anghel, este fericită că el şi-a găsit un loc de muncă

Cum cei doi n-au mai putut locui sub acelaşi acoperiş, din cauza scandalurilor zilnice, Luminiţa l-a mutat într-o garsonieră cu chirie. Nici aşa n-a fost însă bine, căci David s-a apucat de petreceri, de fumat, ba chiar a susţinut că s-ar fi drogat. În plus, casa în care stătea arăta ca după bombardament, fiind o mizerie de nedescris. 

Şi odraslele lor s-au cuminţit, după ce le-au făcut zile fripte  


  Adi şi Carmen Minune
Adi şi Carmen Minune

Nu numai Luminiţa Anghel a avut probleme cu fiul ei. Nu departe de acum doi ani, Adrian Minune s-a plâns că fiica lui, Carmen (18 ani), a fugit cu un anume Franco, de care se îndrăgostise lulea. Răbdător, manelistul a făcut tot posibilul să o aducă din nou acasă, cu atât mai mult cu cât, la acea vreme, Carmen era minoră. În cele din urmă s-au împăcat, iar ea a devenit solistă. 


  Nidia şi Horia Moculescu
Nidia şi Horia Moculescu

Şi Horia Moculescu şi-a pus mâinile în cap când Nidia (26 de ani) a devenit rebelă. Recent, într-un interviu televizat, ea a recunoscut că, într-o vreme, s-ar fi drogat. Dar tot ea a susţinut că acele vremuri au fost date uitării şi că acum îşi câştigă banii de buzunar cântând într-un local de noapte. Cât o priveşte pe Ioana (15 ani), fiica lui Cristian Boureanu, şi ea s-a mai potolit, după scandalul de astă-vară, când şi-a acuzat tatăl că o bate. Ei nu mai locuiesc sub acelaşi acoperiş, Ioana mutându-se în apartamentul mamei sale, unde şi-a regăsit liniştea. 


  Ioana şi Cristian Boureanu
Ioana şi Cristian Boureanu
image
image
image
image
image
image
Charlie Munger jpg
image png
Adrian Păduraru şi Teodora Mareş s au iubit în film, dar s au evitat, în pauzele de filmare jpeg
phoebe price lnejerie intima profimedia (1) jpg
image png
culita sterp webp
Ramona Olaru jpeg
image png