Fiul uitat de Adrian Păduraru a împlinit 11 ani. Încă o aniversare fără tată

Ultima actualizare:

    Actorul Adrian Păduraru l-a văzut pe Andrei Cristian o singură dată, în 2012, la premiera unui film. L-a luat în braţe, fără să ştie însă că e băiatul lui
Actorul Adrian Păduraru l-a văzut pe Andrei Cristian o singură dată, în 2012, la premiera unui film. L-a luat în braţe, fără să ştie însă că e băiatul lui

Fiul lui Adrian Păduraru, Andrei Cristian, a împlinit azi, 26 iunie, vârsta de 11 ani. Băiețelul este rodul iubirii dintre celebrul actor, care făcea furori în anii tinereții în ”Declarație de dragoste”, film lansat în 1985, și solista Silvia Lungeanu. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de amor, însă actorul a părăsit-o pe artistă, după ce a aflat că aceasta a rămas însărcinată. De atunci, nici nu a dorit să audă de copil.

Devenit celebru în anii ‘80, cu rolul din pelicula ”Declaraţie de dragoste”, Adrian Păduraru (58 ani) este protagonistul unei povești care i-a adus multe critici. Actorul, care are un băiețel cu solista Silvia Lungeanu, nu vrea să-l vadă pe puști, deși au trecut 11 ani de când acesta a venit pe lume. ”La mulți ani, înger de lumină! Mulțumesc că m-ai ales să-ți fiu mamă! Te iubesc!”, a fost mesajul Silviei Lungeanu, pe Facebook, pentru fiul ei, care azi, 26 iunie a împlinit 11 anișori. Puștiul a moștenit trăsăturile tatălui său și îi seamănă perfect. Adrian Păduraru și Silvia Lungeanu s-au cunoscut la Târgovişte, la Festivalul de romanţe ”Crizantema de aur”, unde Silvia a evoluat de multe ori pe scenă, iar Adrian a prezentat multe dintre ediţiile acestei manifestări culturale cu tradiţie.


    Aceasta este fotografia pe care mama lui Andrei a pus-o pe Facebook de ziua micuţuluifoto: arhivă personală
Aceasta este fotografia pe care mama lui Andrei a pus-o pe Facebook de ziua micuţuluifoto: arhivă personală

Însă atunci când actorul a aflat de sarcina Silviei, nu a mai vrut să vorbească cu ea. În 2007 s-a născut fiul lor, Andrei, iar Adrian Păduraru nu a părut mişcat. Din acest motiv, mai târziu, cântăreaţa l-a dat în judecată pentru recunoaşterea paternităţii şi a câştigat procesul abia în anul 2013. Dar nici atunci actorul nu a a vrut să lase de la el. În tot acest timp, Păduraru nu și-a ajutat deloc băiețelul și a refuzat să aibă vreun contact cu el sau cu mama copilului său. Și pentru că nu şi-a ajutat cu nimic fiul, solista l-a dat în judecată şi pentru pensie alimentară. Silvia Lungeanu a câştigat procesul cu tatăl băiețelului ei în noiembrie 2014, însă nici după sentinţa judecătorilor nu a primit nici un leu, întrucât actorul  susținea mereu că nu are venituri.


    Când era micuţ, în braţele mamei,  solista Silvia Lungeanu
Când era micuţ, în braţele mamei, solista Silvia Lungeanu

Totuși, Adrian Păduraru și-a văzut fiul o singură dată, în 2012, la premiera unui film în care jucase și unde Silva își trimisese fiul împreună cu o prietenă. Andrei avea 6 ani pe atunci și dorea să-și vadă tatăl. Actorul l-a luat în braţe, neştiind că este fiul său şi când a realizat ce se întâmplă s-a speriat şi toată seara s-a ascuns de puşti. În plus, n-a mai apărut pe scenă la final, alături de ceilalţi colegi, care au jucat în pelicula respectivă. ”Băiețelul Silviei trage speranțe că, într-o zi, tatăl lui va dori să îl cunoască și să stea față în față cu el”, ne-a spus un apropiat de-ai solistei. Până atunci, puștiul, care seamănă mult cu actorul, are veleități artistice și nu e exclus să calce pe urmele părintelui său, pe care îl adoră, în ciuda faptului că acesta nu dă vreun semn.


    Alături de Teodora Mareş,  în “Declaraţie de dragoste”
Alături de Teodora Mareş, în “Declaraţie de dragoste”

«Declarație de dragoste» l-a făcut celebru

Adrian Păduraru şi-a câştigat notorietatea după ce a jucat în filmul ”Declaraţie de dragoste” regizat de Nicolae Corjos. Producţia lansată în 1985 a fost un adevărat “hit” în România, la mare modă printre adolescenţii şi tinerii din acei ani. Actorul a mai jucat şi în alte producţii cinematografice importante, cum ar fi: ”Extemporal la dirigenţie”, regia Nicolae Corjos (1987) şi ”Chiriţa în Iaşi”, regia Mircea Drăgan (1988), dar nici un alt rol nu i-a mai adus o asemenea faimă ca Alexandru din ”Declaraţie de dragoste”. La capitolul iubiri, Adrian Păduraru a fost un mare crai la viaţa lui. A fost căsătorit cu actriţa Georgeta Burdujan, cu care are o fată de 26 de ani. Actorul a divorţat  în anul 2007, când s-a născut fiul său, Andrei. De notorietate este şi relaţia lui cu fostul prefect al Capitalei, Mioara Mantale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 florin piersic png png
image
image
image
image
image
image
92f0a716 3d25 49fe 9a40 fbfef5803f44 jpeg
Banner Andreea Raicu
sanziana negru si stefan floroaica jpeg
chrissy teigen rochie profimedia jpg
sofia vicoveanca jpeg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
Un singur lucru nu i-a fost pe plac Anamariei Ferentz, spectacolul Carmen pus în scenă la Opera din Viena
cub andreea balan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net