Fiul Zinei Dumitrescu vrea să incinereze trupul neînsuflețit al creatoarei de modă?


    Cătălin Negreanu, fiul Zinei Dumitrescufoto: arhivă personală
Cătălin Negreanu, fiul Zinei Dumitrescufoto: arhivă personală

Ipoteză controversată în cazul morții creatoarei de modă Zina Dumitrescu. Acuzat în nenumărate rânduri că și-a abandonat mama într-un azil de bătrâni, fiul Zinei pare hotărât să incinereze trupul neînsuflețit al creatoarei de modă.

Vineri dimineață, fiul Zinei Dumitrescu a ridicat trupul neînsuflețit al regretatei creatoare de modă de la azilul unde aceasta și-a petrecut ultimii șapte ani de viață. “Băiatul dânsei a luat-o de dimineață de aici, mai multe nu știu. Nu știu dacă o să fie înmormântată, am auzit două variante, ori o înmormântează la Cimitirul Bellu, ori o s-o incinereze la INML (Institutul Național de Medicină Legală). Aș vrea să merg și eu să îi aprind o lumânare, dar nu știu unde”, a declarat pentru Click! Ion Cassian, directorul azilului din Ghermănești.

Fiul Zinei Dumitrescu, acuzat că și-a părăsit mama

Nu puţini au fost cei care l-au acuzat, în ultimii ani, pe Cătălin Negreanu că şi-a "aruncat" mama la azil, dar bărbatul a susţinut mereu că este depăşit de situaţie din cauza bolii mamei sale. Zina Dumitrescu suferea de Alzheimer, problemă de sănătate serioasă care îi afecta memoria. 

În 2012, Negreanu a mutat-o pe Zina Dumitrescu de la azilul Mătăsaru din judeţul Dâmboviţa la o casă de bătrâni de fiţe din Ghermăneşti. Aici, Mama Zina şi-a petrecut ultimii 7 ani din viaţă, departe de prietenii ei și de agitația Capitalei. Din 2017, relația cu fiul ei s-a mai îmbunătățit, acesta din urmă petreacând ceva mai mult timp cu ea. Când venea Cătălin la azil, creatoarea de modă era în al nouălea cer. Directorul azilului Ion Cassian a povestit că Mama Zina ar fi vorbit la telefon cu fiul ei cu puțin timp înainte să moară. 

Citește și:

Povestea neștiută a Zinei Dumitrescu. A refuzat-o pe Elena Ceaușescu

Secrete din trecutul Zinei Dumitrescu. Din viaţa ei s-ar putea face un film

cub andreea esca png
cutremur 1977 agerpres 0 jpeg
cub kassandra rotariu png
Survivor Romania webp
pexels Horoscop 3 noiembrie
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
Mihai Bendeac FOTO Facebook
cub sebastian țopescu png
image
image
image
image
image
image
cub sebastian țopescu png
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
cub roxana vancea png
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
front 1 Beyonce (gettyimages) jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg