Flick Domnul Rimă şi Miss Planet şi-au botezat fetiţa

Sebastian Andrei Filcea alias Flick Domnul Rimă (39 de ani), şi soţia sa, Denisa (26 de ani), au anunţat că şi-au botezat sâmbătă fetiţa, pentru care au ales două prenume de origine biblică: Eva Maria.

image
Bebeluşa a primit două prenume „biblice”, Eva Maria

Şi, ca de fiecare dată, Flick a născocit rapid câteva versuri în ton cu evenimentul: „Ne găsim, când vine seara, / Fericiţi şi ea, şi eu / Pentru că ne-am dus comoara / În faţa lui Dumnezeu”. Pentru eveniment, artistul şi-a dorit să respecte o tradiţie de familie şi a ales pentru ceremonie aceeaşi biserică şi aceeaşi cristelniţă în care a fost şi el creştinat. „Azi ne-am botezat fetiţa, pe Eva-Maria, la biserica Sfânta Maria, din satul în care am copilărit, în cristelniţa în care am fost creştinat şi eu, şi mama, şi, acum 100 de ani, şi bunicul meu”, a scris Flick Domnul Rimă, mândru nevoie-mare.

Având în vedere că botezul micuţei a fost cu o zi înainte de sărbătoarea de Adormirea Maicii Domnului (sau Sfânta Marie Mare, aşa cum mai este denumită în popor), petrecerea a fost cu atât mai mare, iar familia şi invitaţii au avut pe masă şi un tort alb, pe trei niveluri. Flick este căsătorit din august 2020 cu Denisa, fata nominalizată cu titlul de „Miss Planet” în 2019. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

FotoJet jpg
cub loredana groza png
cub acident avioane Heathrow Londra
FotoJet jpg
colaj coolio png
dragos patraru starea natiei sanatatii slab jpeg
Margrethe a Danemarcei (4) jpg
BeFunky collage (12) jpg
auchan png
Autobuze electrice în Constanta FOTO Filip Tompe jpg
image
image
image
image
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
francisca (10) JPG
colaj coolio png
cub loredana groza png
FotoJet jpg
BeFunky collage (12) jpg