Flick și-a dus soția în luna de miere, pe alt continent. Poze sexy cu fosta "Miss Planet", la plajă


    Denisa și Flick, în luna de miere, în Maldivefoto: Instagram
Denisa și Flick, în luna de miere, în Maldivefoto: Instagram

Au avut curaj să facă și nuntă în pandemie, dar și să plece la mii de km depărtare de casă, în luna de miere. Flick Domnul Rimă și soția lui, Denisa Hodișan, se răsfață în aceste momente în Maldive, iar imaginile publicate pe rețelele sociale arată ca niște pliante turistice. Adică perfect.

După cununia secretă din Creta, Filcea Sebastian Andrei, alias ”Flick Domnul Rimă”, a făcut nuntă pe 11 octombrie, la Oradea, cu Denisa Hodişan, fostă ”Miss Planet” în 2019, actualmente antrenoare de fitness. Apoi și-au luat zborul spre luna de miere, și nu foarte aproape de casă, ci pe alt continent, în ASIA.

"Pandemia nu a reușit să ne strice planurile nici de data asta, trăim cu ea așa cum putem mai bine. Așa că azi am pornit la drum spre luna noastră de miere", anunța Denisa pe Instagram, în urmă cu 3 zile, în dreptul imaginii cu ea în aeroport. Soția lui Flick a revenit cu un mesaj și în momentul în care a ajuns la destinație. Una de vis, după cum vedeți din imagini.

"Am ajuns! Suntem în MALDIVE și credeți-mă, e mult mai frumos decât în fotografiile pe care le-am văzut până acum, pentru că am compania perfectă. E locul perfect pentru luna de miere, stăm la căsuțele de pe apă și suntem păziți de pui de rechin".

„Priveghiul prinților“: Copiii Reginei au vegheat sicriul Elisabetei FOTO Profimedia
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg
1 mihai voropchievici jpg jpeg
horoscop 19 decembrie jpg
infidelitate jpeg
sotie alexandru arsinel 284923 jpeg
chei locuinta
FotoJet jpg
image
image
image
image
image
image
Victor Pițurcă Vica Blochina
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg
307079526 210160864678269 6977173893454253715 n jpg
Simona Halep si Toni Iuruc, Facebook jpg
cub anastasia soare png
Lia Bugnar Marius Manole FOTO Pro TV jpeg