Florentina Opriș a prins în Deltă o ştiucă de 3 kilograme


    Florentina Opriș s-a mândrit cu captura sa
Florentina Opriș s-a mândrit cu captura sa

În cei 50 de ani de viaţă, Florentina Opriş a trăit tot felul de experienţe. A făcut scufundări, flyboarding (sport nautic), a luat lecţii de pilotaj, de călărie şi multe altele, însă nu a pescuit.

Până săptămâna trecută, când a ajuns în Deltă cu un grup de prieteni. „Avusesem filmări multe, eram obosită şi stresată, aşa că am zis să fug puţin în Deltă. Într-una din zile, dis-de-dimineaţă, am plecat toţi cu barca la pescuit. Iniţial eu am stat de-o parte şi i-am urmărit cum pun momeala în undiţă, cum mulinează, că meseria asta se fură. Apoi am încercat şi eu, mai mult în joacă, şi m-am trezit în undiţă cu un peşte cât mine de mare”, ne povesteşte, râzând, prezentatoarea Kanal D.

Era o ştiucă de cel puţin 3 kg, primul ei „peştişor” prins. Mândră de „pradă”, Florentina a lăsat peştele la bucătăria pensiunii unde stătea, iar acolo a fost curăţat şi prăjit în crustă de mălai. A realizat că pescuitul îi dă o incredibilă stare de bine. „Abia acum încep să-i înţeleg pe bărbaţii care merg la pescuit, cred că e o formă de terapie”, mai spune Florentina.

cub andreea antonescu png
rebeca pascu jpg
horoscop zilnic gemeni jpeg
gabi badalau, alaturi de parintii sai jpg
Chefi la cutite 4 Foto Antena 1 JPG
cub puya tudor chirilă png
trenul regal jpg
foto 9  pisanii (facebook) jpg
Fața Roșie, comuna Bătrâna, Foto Daniel Guță, ADEVĂRUL (4) JPG
Iran Imn jpg
image
image
image
image
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
Bianca Brad podium jpg
Smiley si Horia Moculescu
cub puya tudor chirilă png
cub brigitte pastramă png
culita sterp daniela iliescu jpg