Florentina Opriş are 5 trucuri de alimentaţie

Ultima actualizare:
Mare iubitoare de fructe  de sezon, Florentina face  tot felul de sucuri din  ingrediente variate
Mare iubitoare de fructe de sezon, Florentina face tot felul de sucuri din ingrediente variate

„Ce bine se ţine Florentina Opriş!”. Şi nu o spunem noi neapărat, ci toate cunoştinţele care se întâlnesc cu ea. Ba chiar şi fiul ei, Loren, a observat că „parcă a mai întinerit”. Secretul vedetei constă în sport şi alimentaţie sănătoasă.

Prezentatoarea emisiunii „Sport, dietă şi o vedetă” de la Kanal D, Florentina Opriş, are, la 47 de ani, un corp de puştoaică. Chiar în această vară a mai dat jos trei kilograme. Primul ei secret – a mâncat din patru în patru ore, prima masă la ora 10.00, ultima la ora 21.00.

Adaugă şi suc  de lime la  cocktailul cu  pepene roşu
Adaugă şi suc de lime la cocktailul cu pepene roşu

„Micul dejun este foarte copios, mai ales în weekend, când îmi pregătesc ouă fierte cu brânză, pâine cu unt şi cu miere sau cu dulceaţă. La prânz îmi aleg o mâncare românească (ciorbe,fasole, orez...), iar seara nu lipseşte salata”, spune Florentina.

De altfel, salatele reprezintă al doilea ei secret. Îşi face tot felul de combinaţii, adaugă în ele un mix de uleiuri presate la rece (de in, de dovleac şi de armurariu), care detoxifiază ficatul şi echilibrează balanţa lipidică a organismului.

„Sunt grăsimi bune şi, în combinaţie cu legumele, ajută vitaminele şi mineralele să se absoarbă foarte uşor. Mie nu-mi lipsesc salatele din frigider, mai ales că sunt şi imaginea unei firme care comercializează salate. Mai adaug în ele câteodată ou fiert, altădată ton sau somon. De la o anumită vârstă, pielea se deshidratează, cauza fiind şi lipsa unui bun aport lipidic din grăsimi de bună calitate”, explică vedeta. Crezi că nu pofteşte niciodată la fast-food, la dulciuri, la alimente procesate? Ba da, evident. Însă şi aici are secretul ei.


    Adaugă şi suc  de lime la  cocktailul cu  pepene roşuFoto: Dorin Constanda
Adaugă şi suc de lime la cocktailul cu pepene roşuFoto: Dorin Constanda

„Se mai întâmplă ca fiul meu, Loren, să aducă acasă aripioare picante de la fast-food. Gust şi eu una, ca să-mi satisfac pofta, pentru că o dorinţă reprimată rămâne acolo. Un alt truc, când mănânc ceva nesănătos, este să mestec mult”, mai spune Florentina, care ne dă şi al cincilea secret al siluetei ei – nu se grăbeşte la masă. Fiecare mic dejun, prânz sau cină durează cel puţin 20 de minute, perioadă în care creierul are timp să înregistreze senzaţia de saţietate.

Pepenele roşu îl consumă cu tot cu sâmburi

Pepenele roşu nu i-a lipsit vedetei din casă în această vară. Îi place să-l mănânce cu tot cu sâmburi pentru că şi ei au minerale. Pepenele ţine loc de gustare şi, de multe ori, îşi prepară din el, băuturi delicioase şi răcoroase. Una dintre ele este cu suc de lime şi caise din compot. Se dă o felie de pepene roşu prin blender, împreună cu bucăţile de caise, se adaugă sucul de lime şi frunzele de mentă. Totul atât de simplu de făcut şi atât de gustos, în acelaşi timp.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
cezara dafinescu  jpg
irina shayk jpg
florin piersic facebook jpg
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net