Florin Busuioc, transferat cu elicopterul la Spitalul Fundeni din București

Ultima actualizare:

    Copilul a fost luat cu elicopterul SMURDfoto: arhiva Click!
Copilul a fost luat cu elicopterul SMURDfoto: arhiva Click!

Actorul și prezentatorul tv Florin Busuioc a fost transferat în cursul zilei de miercuri la Institutul de Urgență pentru Boli Cardiovasculare "Prof.Dr. C.C. Iliescu" din cadrul Spitalului Fundeni din București, după ce a fost a suferit un infarct și a fost operat la Craiova.

Florin Busuioc a fost adus la București cu un elicopter SMURD după ce a fost operat de urgență marți seară la Craiova. Actorul a suferit un infarct pe scena Filarmonicii Oltenia și a fost transportat la Spitalul de Urgență din localitate după ce a fost resuscitat de medicii de pe o ambluanță SMURD. Deși s-a dorit transferul lui încă din seara de marți, acest lucru nu a fost posibil din cauza condițiilor meteo.

"Tocmai acum a decolat elicopterul SMURD Craiova cu pacientul către Institutul C.C. Iliescu din Bucuresti, institut care de altfel a dat avizul pozitiv pentru transfer, în cursul nopții precedente, însă condițiile meteo nefavorabile au făcut imposibilă transferarea lui pe cale aeriană", a spus Cristina Geormăneanu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență din Craiova, citată de Agerpres.

Florin Busuioc, operat de doi medici tineri, după ce șeful secției nu a răspuns la telefon

Ministrul Sănătății a lămurit lucrurile în cazul echipei care l-a operat pe Florin Busuioc la Spitalul de Urgență Craiova marți seara. „Am fost în legătura cu cei din Craiova până aseară târziu. El (Florin Busuioc n.r.) nu a fost stentat de către un medic rezident. Medicul rezident a făcut parte din echipa, a asistat la această procedură, dar stentul a fost pus de un medic primar. A mai asistat un medic cu competențe europene. Echipa a fost pregătită. Operația a avut loc la spitalul județean, în compartimentul de cardiologie intervențională, unde i s-a montat un stent. În cadrul spitalului județean de urgență există acea clinică de cardiologie cu zona de cardiologie intervențională. Acolo a fost stentat Florin Busuoic”, a explicat ministrul sănătății Sorina Pintea într-o intervenție la Digi 24.

Citește și:

Colegii de la PRO TV se roagă pentru Busu: ”Hai, Busule, hai!”

Ce frumoasă este Liliana, soţia lui Florin Busuioc. Detalii despre viaţa de familie a lui Busu

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
liviu varciu si carmina 2 1 e1667375388174 webp
banner raluca moianu png
banner Sanziana Buruiana  png
banner cristina cioran png
lumanare intuneric logo jpg
smiley gest gina jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net