Florin Călinescu a făcut anunțul:„Depinde foarte mult de voi!”

Ultima actualizare:

După ce a făcut mai multe declarații ce lăsau loc la interpretări, pe marginea unei eventuale decizii de a candida petru funcția supremă în stat, cetățeanul Florin Călinescu s-a decis să se bată cu liderii marilor partide pentru mandatul de președinte.

Cu mânuțele astea două, o să fac o țară nouă, pare a spune îndrăgitul actor
Cu mânuțele astea două, o să fac o țară nouă, pare a spune îndrăgitul actor

„Eu nu mă bag împotriva cuiva anume, eu mă bag, mi-a zis vreo 7: băi, nu mai trâncăni, bagă-te, poate fac un milion, nu ajung președintele României că n-am atâta armată ca PSD și PNL. Eu candidez, în acest moment aș candida așa cum sunt, ca un cetățean. Scrie undeva că trebuie să am un partid în spate?”, spunea recent Florin Călinescu.

Acesta a ținut să dezmintă orice speculație pe marginea unei eventuale colaborări a sa cu partidul AUR, anunțând în schimb că este interesat de o formațiune politică abia apărută: „Cred că mă implic. Politic. Dar depinde foarte mult de voi! Adaug. Pentru că sunt câțiva care delirează: e un partid nou. NOU NOUȚ!”, a scris Florin Călinescu pe pagina sa de Facebook.

În actualul context, în care PSD și PNL se învârt în jurul cozii, iar românii s-au cam săturat de promisiunile politicienilor aflați la putere, o voce puternică, a unui independent, precum cea a lui Florin Călinescu i-ar putea scoate din amorțeală pe alegători. Citește mai multe pe canal33.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
dana budeanu instagram 2 jpg
Bebelus, sarcina  jpg
banner hoteluri vedete png
banner livia graur png
image
actualitate.net
image
actualitate.net