Florin Călinescu despre intrarea în PSD: ”Păi ce, intru noaptea ca hoţii?”

Ultima actualizare:

    Florin Călinescu dezminte faptul că s-ar fi înscris în PSD Foto: Fanatik.ro
Florin Călinescu dezminte faptul că s-ar fi înscris în PSD Foto: Fanatik.ro

Florin Călinescu, despre care s-a zvonit că va intra în politică în cel mai scurt timp, a dorit să facă precizări privind cooptarea sa în PSD. Acesta a vorbit la o emisiune televizată despre acest lucru, ba chiar a postat pe Facebook.

Florin Călinescu a reacționat la zvonurile potrivit cărora s-ar fi înscris în PSD.

”Îmi pare rău pentru prietenii acestei pagini în legătură cu asocierea mea cu diverse partide. Acum PSD. Am spus clar că voi spune cu gura mea când voi intra în vreun partid.  O minimă decenţă presupune o semnătură, o conferință de presă, fursecuri, răcoritoare, ceva... Păi ce, intru noaptea ca hoţii?!”, a postat Florin Călinescu pe pagina sa de Facebook.

Totodată, juratul de la ”Românii au Talent” a acordat un interviu jurnaliștilor de la Antena 3 prin care a dezmințit orice apartență politică.

”Nu m-am înscris în PSD. Nu știu de unde a plecat zvonul ăsta, dar am bănuieli. Probabil pleacă de la faptul că mă mai întâlnesc cu Dan Tudorache, primarul de la Sectorul 1, pentru că înțeleg că acolo m-au dat înscris. Mai mănânc cu Dan din când în când, ne leagă o prietenie veche, ne leagă Rapidul. Mai mult Rapidul acum. Dar mă surprinde eficiența cu care a apărut povestea asta, pentru că am luat masa pe la 12.00, cineva a dat imediat pe goarnă. Dar în presă, ca și la procuratură, mai trebuie și dovezi, se lucrează cu probe: o adeziune, un carnet de partid, ceva. Era un banc pe vremea cealaltă. Ești gravidă? Așa și așa! Sau ai video? Așa și așa”.

”Am fost cândva în PNL și am luat 14.000 de voturi și le-a luat Tăriceanu”

În plus, celebrul actor spune că dacă ar fi să se înscrie într-un partid crede că acea formațiune politică ar trebui să facă anunțul cu surle și trâmbițe.

”Partidul trebuie să folosească asta ca să-și facă imagine, nu? Păi ce, m-am înscris pe sub mână? Nu facem puțină audiență? PSD, PNL, USR, oricine. Nu vor să facă audiență? Am fost cândva în PNL și am luat 14.000 de voturi și le-a luat Tăriceanu și l le-a dat lui Diaconu care a obținut 9.000 de voturi și i s-a dat mandat. Dacă mă înscriu într-un partid, pentru că sunt și eu regizor și scenarist, facem un eveniment cu ștaif. Aș face și un promo. Deci da, am mâncat o ciorbă de burtă bună, iar Dan una de găină”, a declarat Călinescu, pentru antena3.ro.

După condamnarea lui Liviu Dragnea la 3 ani şi 6 luni de închisoare, Viorica Dăncilă a devenit preşedinte interimar al PSD.

Citește și:

https://www.click.ro/vedete/romanesti/tripla-tragedie-din-viata-lui-florin-calinescu-cum-i-s-destramat-viata-doar-10-ani

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Imbatranire FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net