Florin Călinescu face 62 de ani. Ce vedeţi în primul live la “Românii au talent”

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Noul sezon din „Românii au talent” îşi deschide galele live la Pro TV, cu o mulţime de noutăţi. Smiley şi Pavel Bartoş sunt gata pentru a intra din nou în liveuri, iar juraţii Andra, Mihaela Rădulescu, Andi Moisescu şi Florin Călinescu se reunesc din nou pentru a juriza momente speciale în showul românilor talentaţi.

Cel de-al optulea sezon al emisiunii „Românii au talent” revine cu galele live la Pro TV azi, 27 aprilie, de la ora 20.30. Cei care vor vedea emisiunea vor avea câteva surprize atât la TV, cât şi pe Facebook, în pauzele publicitare. Oana Tache, digital host, va fi live pe pagina de Facebook a show-ului, de la ora 19:30, dar şi în pauzele de publicitate, împreună cu semifinaliştii, cu juraţii, cu Pavel şi cu Smiley. Duminică, 29 aprilie, juratul Florin Călinescu va împlini 62 de ani, aşa că urările nu vor lipsi din emisiune şi probabil în culise se va încinge o petrecere, aşa cum actorul şi-a obişnuit colegii şi în anii trecuţi.


    Florin Călinescu, alături de colegii din juriuFoto: Facebook Românii au talent
Florin Călinescu, alături de colegii din juriuFoto: Facebook Românii au talent

Legat de invitaţii speciali, vă spunem că vor dansa băieţii din echipa lui Bogdan Bolohan, fost concurent al emisiunii. Şi tot un fost concurent vine să cânte pe scena de la Ştefăneşti, acolo unde au loc filmările. Este vorba despre Narcis Iustin Ianău, o voce deosebită, care a debutat în primul sezon al emsiunii. Puştiul a crescut, iar acum cântă pe marile scene ale lumii. Anul trecut, contratenorul a fost invitatul solistei Sarah Brightman, în turneul ei din Asia.

Primii zece semifinaliști care urcă pe scena „Românii au talent” sunt Andreea Ghițiu, Bianca Mihai, Cesima Nechifor, Elina Savga, Gabriel Vizitiu, Mirela Louis, Mistah White, Liviu Săndulache, Roxana Zorzolan și Sergiu Hudrea. Ei pregătesc momente speciale pentru primul live din sezonul 8 și sunt gata să cucerească publicul cu abilitățile lor uimitoare.

image
image
image
image
image
image
Alexandru Arsinel
andreea raicu jpg
Florin Dumitrescu 3 arhiva personala jpeg
Stephan Pelgerfoto1 jpg
banner mihai onila png
banner mihai mitoseru png