Florin C─âlinescu, mesaj emo╚Ťionant dup─â moartea Emmei Neagu: ┬źTe rog s─â ne ier╚Ťi┬╗

image
Emma Neagu își urma visul deși avea un picior amputat

La doar 15 ani, Emma Neagu, ajuns─â ├«n semifinalele de la Rom├ónii au talent ├«n acest sezon, a murit din cauza cancerului osos, vestea ├«ntrist├ónd o ╚Ťar─â ├«ntreag─â. Florin C─âlinescu a publicat ├«n mediul online un mesaj emo╚Ťionant ├«n memoria tinerei, care a plecat dintre noi mult prea devreme.

Emma Neagu, gimnasta ├«n v├órst─â de doar 15 ani care a impresionat prin povestea ei de via╚Ť─â,┬áajuns─â ├«n semifinale la Rom├ónii au talent ├«n acest sezon, a murit din cauza cancerului osos. Vestea i-a tulburat pe fanii ├«ndr─âgitei emisiuni, dar ╚Öi pe jura╚Ťi deopotriv─â, care au avut posibilitatea s─â o vad─â live, s─â o cunoasc─â ╚Öi s─â ├«nve╚Ťe de la ea, de asemenea.

Micu╚Ťa a murit pe 7 aprilie, ├«ns─â tragica veste a ajuns ├«n Rom├ónia de cur├ónd doar,┬ádup─â ce mai multe organiza┼úii ┼či funda┼úii caritabile din Canada au r─âsp├óndit informa╚Ťia. Emma Neagu a oferit un moment de neuitat pe scena de la Rom├ónii au talent, motiv pentru care jura╚Ťii s-au declarat profund impresiona╚Ťi de micu╚Ťa gimnast─â, av├ónd ├«n vedere c─â aceasta a dansat ╚Öi a ales s─â ├«╚Öi urmeze visul, ├«n ciuda faptului c─â unul dintre picioare i-au fost amputate.

image
Emma Neagu își urma visul deși avea un picior amputat Foto: Pro TV

Adolescenta a reu╚Öit s─â impresioneze o ╚Ťar─â ├«ntreag─â, iar vestea mor╚Ťii sale a r─âscolit ╚Öi mai puternic emo╚Ťiile acelei seri.┬á

Pentru a-i omagia memoria, Florin C─âlinescu a decis s─â publice un mesaj ├«n mediul virtual, ├«n amintirea celei ce i-a c├ó╚Ötigat admira╚Ťia ├«n seara preselec╚Ťiilor emisiunii. ÔÇ×Emma. Te rog s─â ne ier╚Ťi!ÔÇŁ, a fost reac╚Ťia lui C─âlinescu, pe contul personal de Facebook, unde a pulicat ╚Öi o fotografie cu aceasta.┬á

image
Foto Facebook

Emma Neagu a fost dedicat─â gimnasticii de la v├órsta de trei ani ╚Öi jum─âtate ╚Öi a reu╚Öit s─â fac─â performan╚Ť─â ├«nc─â de mic─â. Din p─âcate, t├ón─âra suferea de┬ácancer osos, boal─â cu care a fost diagnosticat─â acum doi ani.┬áAnun┼úul mor╚Ťii ei a venit din Canada, unde adolescenta┬á s-a n─âscut ┼či unde devenise o adev─ârat─â voce de sus┼úinere a copiilor cu acela┼či diagnostic.

ÔÇ×S─â v─âd un copil ├«n fa╚Ťa mea cu astfel de atitudine mi se pare dincolo de orice ├«nchipuire. Acest copil are o demnitate extrordinar─âÔÇŁ, a spus Florin C─âlinescu la momentul preselec╚Ťiilor. ÔÇ×Este admirabil mesajul pe care ├«l transmi╚Ťi. Te admir ╚Öi te iubescÔÇŁ, a ad─âugat ╚Öi Andra atunci, dup─â ce micu╚Ťa i-a impresionat cu t─âria de care a dat dovad─â.

image
Foto Facebook

Cum au reac╚Ťionat fanii emisiunii dup─â trista veste┬á

ÔÇ×Ce-ar mai fi de zis..Pl├óng mult, de╚Öi sunt b─ârbat ╚Öi am 43 de ani..ÔÇŁ, ÔÇ×Drum lin printre ├«ngeri. Odihne╚Öte-te ├«n pace copile dragÔÇŁ, ÔÇ×Da, Emma, te rog sa ne ierti, te rog sa ne ierti ca oamenii in mare parte cred in oameni imaginari, te rog sa ne ierti ca-s peste 18 mii de biserici, iar spitale sunt foarte putine, te rog sa ne ierti ca s-au investit 400 milioane de euro intr-o gigantica biserica cu alte cuvinte o cladire fara folos, te rog sa ne ierti ca oamenii-s prosti si nu investesc in ceea ce e important : educatie si sanatateÔÇŁ, au fost c├óteva dintre mesajele emo╚Ťionante publicate ╚Öi de fanii emisiunii.┬á

Margherita jpg
291827675 143680388282143 2329072573907553322 n jpg
1 bruce willis jpg jpeg
1 teodora liana stanciu mita mihai georgescu 1 2 jpg jpeg
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
image png
medic bucuresti santajat datorie camatari dobanda 785568 jpeg
FotoJet (2) jpg
image
image
image
image
Margherita jpg
291827675 143680388282143 2329072573907553322 n jpg
FotoJet (2) jpg
1 bruce willis jpg jpeg
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
image png