Florin Călinescu nu e singurul. 6 vedete care au plecat din PRO TV, în ultimii ani

Ultima actualizare:

    Loredana Groza și Florin Călinescu
Loredana Groza și Florin Călinescu

Florin Călinescu a anunțat, duminică seara, că va pleca din PRO TV, implicit din juriul emisiunii "Românii au talent", unde se află din 2015. Și alte vedete importante au părăsit postul TV, în ultimii ani, plecarea Loredanei Groza fiind una dintre cele mai surprinzătoare.

Lora (38 de ani) a renunțat să mai prezinte emisiunea "Vorbește lumea", alături de Cove, anunțul fiind făcut pe 11 iunie. Solista a plecat pentru că avea afacerea proprie, concerte și filmări pentru două pelicule.

Iulia Albu (39 de ani) nu va mai apărea în emisiunea "La Măruță", de la Pro TV, unde comenta ținutele vedetelor, la rubrica "Marțea Neagră". Ea și-a anunțat plecarea la mijlocul lunii iunie, invitată fiind la podcastul lui Măruță. Se pare că Iulia a semnat cu Antena Stars.

Mihai Petre (42 de ani), exclus din juriul "Românii au talent". Știrea-bombă a venit pe 9 octombrie 2020, coregraful fiind înlocuit, din sezonul 11, cu Alexandra Dinu. Mihai Petre a mai plecat de la același post, în 2014, la Antena 1, unde a fost în juriu la “Dancing with the stars” și "Ham talent". acum, el se află tot la Antena, unde a participat la "Asia Express".

Cosmin Natanticu (41 de ani), actor în serialul "Profu" (PRO TV) și prezentator al emisiunii "Pe Bune!?", a plecat și el anul acesta la Antena 1, la reality-showul "Asia Express", unde participă alături de soție.

Bebe Cotimanis (66 de ani), fostul voice over de la Pro TV, a plecat, în octombrie 2020, la Prima TV. Și aici vocea lui este fololistă pe post, însă actorul e implicat și în alte proiecte. La vremea respectivă, Cotimanis a invocat mișorarea contractului.

Loredana Groza (51 de ani) a șocat, în iunie 2018, când și-a anunat plecarea din juriul emisiunii "Vocea României". Loredana a decis să renunțe la proiectul din care a făcut parte încă din prima difuzare a lui în România. Acum se află la antena 1, în juriul emisiunii "Next Star".

Citește și:

Cutremur la PRO TV. Florin Călinescu și-a anunțat demisia: „Renunț la colaborarea cu actualul management al Pro TV”

EXCLUSIV PRO TV, prima reacție după ce Florin Călinescu și-a anunțat demisia

image
image
image
image
image
image
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net