Florin Călinescu s-a dezbrăcat în direct. Scene incredibile la "Românii au talent"

simeon stalpnicul png

Florin Călinescu s-a simțit în largul lui după numărului unui concurent de la ”Românii au talent”. Acesta a ținut să-și arate trupul zvelt și pieptul bine lucrat, în direct, la Pro Tv.

După dansul contemporan al unui concurent de la ”Românii au talent”, Mihaela Rădulescu a sesizat pe spatele acestuia câteva zgârieturi, urme de sânge. Nedumerită de proveniența acestora, aceasta a insistat să afle chiar de la concurent, Alexandru Oltean.

Cum Florin Călinescu este o ”figură”, acesta s-a simțit lăsat la o parte, toată atenția fiind îndreptată spre concurent. Nu s-a gândit mult și s-a deschis la cămașă. Intenția lui nu a fost ca jurații și spectatorii să-i vadă pieptul ”bine lucrat la sală”, ci a vrut să-i arate Mihaelei că nu doar Alexandru a avut parte de o noapte zbuciumată, el fiind protagonistul unor numeroase astfel de nopți.

simeon stalpnicul png
Florin Călinescu s-a dezbrăcat de inhibițiicaptură video

Cu toate că Florin Călinescu nu are un corp tocmai de invidiat, acesta a atras simpatia și admirația multora, prin felul lui de a manageria diferite situații, tratându-le într-un mod total aparte. Replicile sale sunt mereu așteptate, oriunde și-ar face acesta apariția.

cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
brenciu si nevasta jpg
Gigi Becali FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
sotie cumpanasu jpg
cub laurette png
image png
anca serea jpeg
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
daniel onoriu jpg
Dorian Popa
image png
sotie cumpanasu jpg
image png
2 britney spears jason alexander party time jpg jpeg