Florin Călinescu s-a dezbrăcat în direct. Scene incredibile la "Românii au talent"

simeon stalpnicul png

Florin C─âlinescu s-a sim╚Ťit ├«n largul lui dup─â num─ârului unui concurent de la ÔÇŁRom├ónii au talentÔÇŁ. Acesta a ╚Ťinut s─â-╚Öi arate trupul zvelt ╚Öi pieptul bine lucrat, ├«n direct, la Pro Tv.

Dup─â dansul contemporan al unui concurent de la ÔÇŁRom├ónii au talentÔÇŁ, Mihaela R─âdulescu a sesizat pe spatele acestuia c├óteva zg├órieturi, urme de s├ónge. Nedumerit─â de provenien╚Ťa acestora, aceasta a insistat s─â afle chiar de la concurent, Alexandru Oltean.

Cum Florin C─âlinescu este o ÔÇŁfigur─âÔÇŁ, acesta s-a sim╚Ťit l─âsat la o parte, toat─â aten╚Ťia fiind ├«ndreptat─â spre concurent. Nu s-a g├óndit mult ╚Öi s-a deschis la c─âma╚Ö─â. Inten╚Ťia lui nu a fost ca jura╚Ťii ╚Öi spectatorii s─â-i vad─â pieptul ÔÇŁbine lucrat la sal─âÔÇŁ, ci a vrut s─â-i arate Mihaelei c─â nu doar Alexandru a avut parte de o noapte zbuciumat─â, el fiind protagonistul unor numeroase astfel de nop╚Ťi.

simeon stalpnicul png
Florin C─âlinescu s-a dezbr─âcat de inhibi╚Ťiicaptur─â video

Cu toate c─â Florin C─âlinescu nu are un corp tocmai de invidiat, acesta a atras simpatia ╚Öi admira╚Ťia multora, prin felul lui de a manageria diferite situa╚Ťii, trat├óndu-le ├«ntr-un mod total aparte. Replicile sale sunt mereu a╚Öteptate, oriunde ╚Öi-ar face acesta apari╚Ťia.

bote bal contesa JPG
Tiriac
roland stanescu jpg
Ricky Martin sexy la plaj─â (6) jpg
image png
carmen iohannis presidency.ro
michael o leary sef ryanair scumpiri webp
lidia buble png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
1 brigitte pastrama jpg jpeg
FotoJet jpg
lidia buble png
2 tom cruise nicole kidman profimedia 0137494228 jpg jpeg
vedete sexy jpg
ghislaine maxwell printul andrew jpg