Florin Constantin, de la Divertis: «Soţia a ajuns la psihiatrie, după ce ne-a explodat casa!»

Ultima actualizare:
Florin şi Iuliana, soţia lui, au fost  despăgubiţi cu 50.000 de euro
Florin şi Iuliana, soţia lui, au fost despăgubiţi cu 50.000 de euro

Florin Constantin (61 de ani), actorul trupei Divertis, găseşte cu greu puterea să mai zâmbească. Se împarte între repetiţiile pentru noul spectacol, a cărui premieră va avea loc pe 24 mai, şi grija pentru soţia lui, Iuliana, diagnosticată cu depresie. Femeia s-a îmbolnăvit după ce apartamentul lor din Iaşi a fost distrus, pe 1 august 2016, de o puternică explozie de gaz.

Actorul Florin Constantin a trecut prin mari necazuri, în urmă cu trei ani, când blocul în care deţinea un apartament cu patru camere a fost distrus în totalitate de o puternică explozie de gaz. 

Aşa arăta apartamentul lui  din Iaşi, în urma exploziei
Aşa arăta apartamentul lui din Iaşi, în urma exploziei

“Soţia mea, Iuliana, a fost internată în aceşti trei ani de două sau de trei ori, pentru că depresia era destul de severă. Mai exact a avut nevoie de un refresh”. Iată însă că 2019 a venit şi cu veşti bune, căci firma răspunzătoare de explozia de gaz i-a oferit actorului o despăgubire substanţială, în valoare de aproximativ 50.000 de euro,  din care Florin Constantin îşi va cumpăra altă locuinţă: “Am primit în sfârşit banii, după trei ani de chin şi de stat prin chirie. O să primesc un buget care o să îmi ajungă pentru două- trei camere. De acum trebuie să căutăm casă atât eu cât şi soţia. Nu îmi mai doresc să mai stau la bloc, mă orientez pentru o casă pe pământ, nu îmi mai doresc să mai depind de vecini”, ne-a mai menţionat artistul, care vreme de trei ani a fost nevoit să locuiască într-o casă cu chirie, alături de partenera lui de viaţă.

Afişul piesei în care va juca la Teatrul  ”Stela Popescu” din Bucureşti
Afişul piesei în care va juca la Teatrul ”Stela Popescu” din Bucureşti

Joacă în piesa «Satul paralel»

Explozia de gaz din 1 august 2016, urmată de un incendiu masiv, a distrus 16 apartamente în imobilul din cartierul ieşean Copou, în care a locuit Florin. 11 persoane au fost rănite şi alte două şi-au pierdut viaţa, ceilalţi locatari fiind evacuaţi de urgenţă. Florin a reuşit să recupereze câteva obiecte, pe care le-a pus în cutii imense din carton şi le-a păstrat cu sfinţenie într-un depozit. Artistului îi merge însă bine şi pe plan profesional.


    Afişul piesei în care va juca la Teatrul  ”Stela Popescu” din Bucureşti
Afişul piesei în care va juca la Teatrul ”Stela Popescu” din Bucureşti

Trupa Divertis s-a transformat în ”Distractis”, ocazie cu care celebrii comendianţi pregătesc o nouă premieră: “Acum sunt în forfota repetiţiilor pentru «Satul paralel» . E o piesă de teatru la care se munceşte din greu şi care se va juca la Teatrul «Stela Popescu». 

Pe data de 24 mai e programată premiera piesei şi din câte ştiu biletele au fost vândute. De asemenea şi pentru spectacolul din 2 iunie biletele sunt vândute. Vor mai fi reprezentaţii cu acest show pe 9, 29 şi 30 iunie 2019. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net