Florin Grozea, prof’ de nutriţie în şcoli

Ultima actualizare:

    Florin Grozea a vorbit în faţa a zeci de elevi de clasele V-VIII
Florin Grozea a vorbit în faţa a zeci de elevi de clasele V-VIII

Florin Grozea, ex Hi-Q, a fost mereu adeptul unei vieţi sănătoase. Mai ales acum, că e proaspăt tătic. Din acest motiv, a acceptat provocarea de a merge din şcoală în şcoală, din clasă în clasă, în faţa elevilor, pentru a-i îndemna să renunţe la fast-food şi să mănânce sănătos.

Artistul promovează alimentaţia sănătoasă în 30 de şcoli din sectorul 1. Campania social-educatională "Trăieşte sănătos, mănâncă inteligent!" a început la iniţiativa Primăriei Sectorului 1, împreună cu Asociaţia Green Gate. Florin este, pentru al treilea an consecutiv, imaginea şi promotorul acestui proiect.

Florin a fost însoţit de Dana Nălbaru şi de Doru Todoruţ
Florin a fost însoţit de Dana Nălbaru şi de Doru Todoruţ

Alături de el, în şcoli, sunt şi Dana Nălbaru şi Doru Todoruţ (Deepcentral). Toţi trei şi-au intrat în rolul de “profi’” de nutriţie pentru elevii de clasele V-VIII, explicându-le ce consecinţe poate avea consumul excesiv de grăsimi, sare, zahăr, îndulcitori şi aditivi alimentari, în detrimentul alimentelor sănătoase, gătite de părinţii lor, acasă.

“Vrem să tragem un semnal de alarmă asupra produselor nocive, pe care tot mai mulţi elevi le consumă. Mai ales acum, că sunt proaspăt tătic, parcă şi mai mult sunt atent la alimentaţia sănătoasă”, a declarat Florin Grozea.

Elevii l-au ascultat fascinaţi
Elevii l-au ascultat fascinaţi
image
image
image
image
image
image
banner catalin botezatu png
https   www cancan ro wp content uploads 2022 07 FotoJet 2 7 webp
cub oana roman marius elisei png
cub bianca dragusanu gabi badalau png
brenciu jpg
Imagine WhatsApp 2023 03 26 la 11 11 47 jpg