Florin Pastramă, actul suprem de iubire pentru Brigitte: «M-am botezat penticostal»


    Florin Pastramă este de acum penticostal, după ce s-a botezat
Florin Pastramă este de acum penticostal, după ce s-a botezat

Este clar că Florin Pastramă o iubește pe Brigitte! El s-a botezat în religia penticostală, ca un act suprem de iubire pentru soția lui, Brigitte.

Florin Pastramă a decis să-și schimbe religia pentru soția lui, Brigitte, fostă Năstase. Cei doi s-au cunoscut mai bine la Ferma și au decis să se căsătorească după ce au petrecut diferite clipe în cadrul emisiunii. Chiar dacă Brigitte avea iubit înainte de a merge la emisiune, l-a părăsit pentru Florin.

Cei doi și-au demonstrat în repetate rânduri că se iubesc, iar acum, Florin s-a convertit la religia penticostală, ca un gest prin care și-a demonstrat iubirea pentru fosta soție a lui Ilie Năstase.

"Abia aştept să fac un copil. Am pus stop la viaţa pe care o aveam, cu ieşitul în weekend, la fete drăguţe. Îmi doresc să am o familie în Domnul. Am avut viaţa pe care am avut-o până la 40 de ani, nu mai vreau golăneală. Fiecare este cu religia lui, eu sunt tot penticostal. M-am născut ortodox. M-am botezat penticostal pentru Dumnezeu. Şi sora mrea este măritată cu un penticostal. Acum m-am liniştit, am tot ce îmi trebuie acasă", a spus Florin Pastramă la o emisiune tv.

Brigitte și Florin Pastramă se gândesc la un copil

„Urmează nunta, suntem pe ultima sută de metri, pregătirile sunt în toi, dar sunt superstițioasă și nu îmi place să spun chiar totul. Vreau să fie surpriză. Eu am o rochie unicat, una, dar bună, și Florin un costum unicat, pentru că nu l-am lăsat eu să aibă mai multe. Nu am vrut să avem mai multe. După petrecerea de nuntă plecăm în luna de miere, în Maldive și apoi ne mai plimbăm puțin și prin Dubai, de unde sperăm să ne întoarcem trei. Imediat după nuntă plecăm. Noi muncim la asta, se poate și ne dorim acest lucru. Suntem sănătoși amândoi”, ne-au spus cei doi îndrăgostiți.

gabi badalau, alaturi de parintii sai jpg
cub matilda pascal cojocărița png
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
cub gabriela marin denise pilafai png
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
Urşi ZOO Târgovişte. FOTO
mariana moculescu jpg
cub theo rose anghel damian png
vladimir putin rusia
fabrica mustar tecuci jpg
image
image
image
image
mariana moculescu jpg
radu valcan jpg
cub razvan ciobanu png
cub theo rose anghel damian png
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
cub matilda pascal cojocărița png