Florin Pastramă, actul suprem de iubire pentru Brigitte: «M-am botezat penticostal»

Ultima actualizare:

    Florin Pastramă este de acum penticostal, după ce s-a botezat
Florin Pastramă este de acum penticostal, după ce s-a botezat

Este clar că Florin Pastramă o iubește pe Brigitte! El s-a botezat în religia penticostală, ca un act suprem de iubire pentru soția lui, Brigitte.

Florin Pastramă a decis să-și schimbe religia pentru soția lui, Brigitte, fostă Năstase. Cei doi s-au cunoscut mai bine la Ferma și au decis să se căsătorească după ce au petrecut diferite clipe în cadrul emisiunii. Chiar dacă Brigitte avea iubit înainte de a merge la emisiune, l-a părăsit pentru Florin.

Cei doi și-au demonstrat în repetate rânduri că se iubesc, iar acum, Florin s-a convertit la religia penticostală, ca un gest prin care și-a demonstrat iubirea pentru fosta soție a lui Ilie Năstase.

"Abia aştept să fac un copil. Am pus stop la viaţa pe care o aveam, cu ieşitul în weekend, la fete drăguţe. Îmi doresc să am o familie în Domnul. Am avut viaţa pe care am avut-o până la 40 de ani, nu mai vreau golăneală. Fiecare este cu religia lui, eu sunt tot penticostal. M-am născut ortodox. M-am botezat penticostal pentru Dumnezeu. Şi sora mrea este măritată cu un penticostal. Acum m-am liniştit, am tot ce îmi trebuie acasă", a spus Florin Pastramă la o emisiune tv.

Brigitte și Florin Pastramă se gândesc la un copil

„Urmează nunta, suntem pe ultima sută de metri, pregătirile sunt în toi, dar sunt superstițioasă și nu îmi place să spun chiar totul. Vreau să fie surpriză. Eu am o rochie unicat, una, dar bună, și Florin un costum unicat, pentru că nu l-am lăsat eu să aibă mai multe. Nu am vrut să avem mai multe. După petrecerea de nuntă plecăm în luna de miere, în Maldive și apoi ne mai plimbăm puțin și prin Dubai, de unde sperăm să ne întoarcem trei. Imediat după nuntă plecăm. Noi muncim la asta, se poate și ne dorim acest lucru. Suntem sănătoși amândoi”, ne-au spus cei doi îndrăgostiți.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net