Florin Pastram─â, plin de s├ónge dup─â ce a fost atacat cu t├órn─âcopul! De ce a fost b─âtut so╚Ťul lui Brigitte

image

Scene de groaz─â ├«n Bucure╚Öti. So╚Ťul lui Brigitte a fost b─âtut cu bestialitate de dou─â persoane de etnie rrom─â. Florin Pastram─â s-a ales cu capul spart ╚Öi a avut nevoie de ├«ngrijiri medicale. Iat─â filmul evenimentelor!

Nu cu mult timp ├«n urm─â, Brigitte N─âstase spunea pentru Click! c─â ea ╚Öi so╚Ťul ei, Florin Pastram─â, sunt angrena╚Ťi ├«n mai multe proiecte imobiliare. Unul dintre acestea, un bloc de locuin╚Ťe, urma s─â fie ridicat anul viitor ├«n zona Fundeni. Deocamdat─â, cei doi au achizi╚Ťionat terenul, ├«ns─â au avut parte de un mare necaz, care a necesitat interven╚Ťia poli╚Ťiei, potrivit informa╚Ťiilor publicate de spynews.ro.

Click! a aflat ce a dus la acest scandal, care se putea termina tragic. Brigitte ╚Öi Florin Pastram─â au dat 400.000 de euro pe un teren ÔÇŁexecutatÔÇŁ de banc─â, ├«ns─â c├ónd s-au dus s─â ├«l marcheze s-au trezit acolo cu fo╚Ötii proprietari, c─ârora banca le-a executat bunul din cauza datoriilor. Doi b─ârba╚Ťi de etnie rrom─â s-au r─âzbunat ╚Öi l-au b─âtut pe Florin Pastram─â, sp─ârg├óndu-i capul. ÔÇŁBrigitte ╚Öi Florin au cump─ârat o crean╚Ť─â a unei b─ânci. C├ónd s-au dus la ├«n╚Ť─âru╚Öat, au s─ârit ╚Ťiganii pe ei cu t├órn─âcoapele. I-au spart capul lui Florin ╚Öi a avut nevoie de ├«ngrijiri medicale. A ajuns ╚Öi poli╚Ťia ulteriorÔÇŁ, a povestit pentru Click! surse din anturajul celebrului cuplu.

Citește și:

EXCLUSIV Brigitte ╚Öi Florin Pastram─â ╚Öi-au f─âcut cartier cu 7 vile. Uite c├ót cer pe o cas─â ├«n ╚śtef─âne╚Ötii de Jos

Ce avere are de fapt Brigitte Pastram─â. A f─âcut public─â lista cu afaceri, case ┼či bani, iar totalul e ameti┼úor

4 irina rimes divort 34092 jpg jpeg
Catalin Botezatu png
olivia newton john jpeg
front brad pitt gettyimages copy jpeg
6 victor ponta si daciana sarbu avere jpg jpeg
anca serea fiica jpg
Cabral si Adela Popescu   Sunt celebru, scoate ma de aici (2) jpg
3 alina ceusan 2 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
IMG 3985 JPG
Aura B      Que bueno esta esto jpg
olivia newton john jpeg
anca serea fiica jpg
Alexia Eram (3) jpg
nicole cherry instagram 2 jpeg