Florin Piersic a ajuns de urgență la spital. Ce probleme de sănătate are marele actor

image
Florin Piersic și Medeea Marinescu, în piesa "Străini în noapte"

Florin Piersic trece printr-o perioadă extrem de dificilă. Marele actor a ajuns de urgenţă la spital, cu probleme de sănătate. Se pare că acesta acuză dureri la un picior.

Florin Piersic (83 de ani) a ajuns de urgenţă la o clinică din Bucureşti, conform spynews.ro. Potrivit sursei citate, actorul se deplasa greu şi ar fi acuzat dureri la piciorul drept. Florin Piersic, însoţit Rodica, mâna lui dreaptă, ar fi ajuns la o clinică privată pentru a face investigaţii suplimentare.

Acesta a refuzat să aștepte pe holurile clinicii, pentru a nu fi recunoscut, și a stat în mașină până când medicul i-a telefonat că poate intra.

Florin Piersic s-a ridicat cu greu de pe scaun şi și-a târât piciorul drept, mai scrie sursa citată. Femeia care l-a însoțit le-ar fi cerut celor de clinica privată că "nu trebuie să răsufle nimic în presă" şi că, "dacă se află ceva, să spuneţi că maestrul a venit pentru puţină terapie".

La plecare, celebrul actor avea mai multe documente medicale şi un plic ce conţinea, probabil, o radiografie.

Florin Piersic a fost distins cu Ordinul Meritul Cultural clasa a V-a (1967) „pentru merite deosebite în domeniul artei dramatice”.

A fost decorat la 30 mai 2002 cu Ordinul naţional Steaua României în grad de Cavaler, alături de alţi actori, „pentru prestigioasa cariera artistică şi talentul deosebit prin care au dat viaţă personajelor interpretate în filme, dar şi pe scenă, cu prilejul celebrării unui veac de film românesc”.

image
Florin Piersic și Medeea Marinescu, în piesa

Florin Piersic nu vrea să vorbească despre problemele lui de sănătate

Marele actor doreşte să-şi păstreze imaginea de bărbat puternic, aşa că niciodată nu a dorit să vorbească despre problemele de sănătate care l-au mai supărat, din când în când. Anul trecut, invitat în emisiunea Alessandrei Stoicescu, de la Antena 3, Florin Piersic s-a arătat nemulțumit de faptul că oamenii caută întâi veștile rele despre marii oameni de cultură. „De ce caută lumea tot timpul ca artiștii ăștia care au fost și care au făcut ceva pentru publicul pe care-l iubim, îl adorăm, de ce vor tot timpul să-l omoare, să afle o veste proastă despre el? Că ăla-i bolnav, că ăla-i în spital...pentru ce? Mi se spune: «Chiar iei un pumn de medicamente?» Eu, medicamente nu iau niciodată. Aș spune eu ce iau, dar mai bine să nu știe doamnele...Sunt sănătos și din cauza asta mă indispune când aud că altcineva e bolnav sau a murit...”, a mărturisit Florin Piersic.

Regele Charles FOTO Getty Images jpg
meghan markle jpg
reghe corina caciuc jpeg
cub botez tort liam png
Spaga shutterstock 2069820137 jpg
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
cub botez reghecampf caciuc png
visarion alexa
ceapa de buzau camp producatori (1) png
arestat condamnat sala de judecata
image
image
image
image
cub reghecamf bătaie png
reghe corina caciuc jpeg
cub botez tort liam png
cub botez reghecampf caciuc png
ferentz iohannis  jpg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg