Florin Piersic, experiență cutremurătoare în Ierusalim. Ireal ce semn i s-a arătat la Mormântul Sfânt al Mântuitorului

Florin Piersic, marele actor al României, face o serie de dezvăluiri cutremurătoare legate de prima sa vizită la Mormântul Sfânt al Mântuitorului, din Ierusalim. Cu toate că acum regretă că acum nu mai poate merge acolo, nu uită semnul de care a avut parte atunci când l-a vizitat pentru prima dată. 

Florin Piersic / foto: Arhiva Click!
Florin Piersic / foto: Arhiva Click!

În cadrul celui mai recent interviu oferit presei, maestrul a vorbit despre emoționanta experiență de care a avut parte când a mers pentru prima dată în Ierusalim. Florin Piersic mărturisește că a plouat, lucru care se întâmplă rar în Ierusalim, iar actorul a considerat fenomenul meteorologic drept un semn de bun augur. 

Semnul pe care l-a primit marele actor 

În pragul sărbătoarei Paștelui, Florin Piersic mărturisește dezamăgit faptul că anul acesta nu mai poate vizita Mormântul lui Iisus. A mers în Ierusalim de 45 de ori, și a trăit un moment unic.

„Dacă regret ceva că vine Paștele, e numai faptul că nu pot să plec în Țara Sfântă, știind ce tulbure e situația acolo. E greu să mă duc, pentru că nu vreau să se întâmple ceva. Numai pentru faptul că eu sunt îndrăgostit de locurile sfinte, unde am fost de 44-45 de ori. M-am rugat, am fost la mormântul Domnului nostru Iisus Hristos. Acolo am simțit ceva ce n-am simțit niciodată. Am o amintire pe care nu am să o uit niciodată.”, a declarat Florin Piersic, pentru viva.ro.

Prima vizită în Ierusalim a avut loc acum 50 de ani. Florin Piersic nu-și scoate din mintea experiența de care a avut parte: 

„M-am dus la Ierusalim prima dată în viața mea, cu mulți ani în urmă, cu aproape 50 de ani în urmă. Toate cele 45 de sosiri ale mele în Israel, au fost cu gândul că mă voi întoarce mereu, ceea ce am și făcut ulterior, adică să merg des la Mormântul Sfânt.”, a continuat actorul. 

„Și vreau să vă spun că prima oară, prima oară la Mormântul Mântuitorului nostru, a început o ploaie extraordinară și toți au rămas uimiți. Mi-au spus: 'Domnule Piersic, aici nu plouă de ani de zile. Și când am fost eu atunci, prima dată în 1975 a început deodată această ploaie care a binecuvântat acele locuri. Pentru mine a fost un semn divin”, a conchis Florin Piersic, pentru publicația amintită.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net