Florin Piersic nu își dorește o aniversare grandioasă! Unde și-a invitat actorul toți admiratorii

Ultima actualizare:

    Florin Piersic, prima reacție după ce s-a zvonit că i se va organiza un eveniment aniversar grandiosFoto: Arhivă personală
Florin Piersic, prima reacție după ce s-a zvonit că i se va organiza un eveniment aniversar grandiosFoto: Arhivă personală

Florin Piersic urmează să împlinească respectabila vârstă de 83 de ani în data de 27 ianuarie. Cum mai este puțin până la marele eveniment, iar în presă s-a tot vehiculat că primăria Clujului dorește să-l omagieze pe marele actor prin intermediul unei petreceri grandioase, Florin Piersic a ținut să facă câteva precizări în mediul online, explicându-le admiratorilor lui cum își va petrece, de fapt, ziua de naștere.

S-a tot zvonit că marele actor Florin Piersic va fi omagiat la Cluj-Napoca, orașul în care locuieşte, de către primărie. Consilierii locali au supus la vot aprobarea alocării sumei de 130.000 de lei de la bugetul local pe anul 2019 pentru organizarea unui eveniment aniversar, pentru Florin Piersic, care va împlini 83 de ani. În 26 ianuarie 2011, tot ca un cadou pentru aniversarea lui, cinematograful „Republica” din Cluj-Napoca a fost redenumit în cinematograful „Florin Piersic”, spre marea bucurie a actorului.

Cum își va petrece Florin Piersic ziua de naștere. Actorul împlinește 83 de ani!

La auzul veștilor cu privire la organizarea unui eveniment grandios în cinstea sa de către autorități, Piersic a ținut să menționeze că el nu dorește să se ia din bugetul statului pentru propria omagiere și că are alte planuri în ceea ce privește aniversarea zilei sale de naștere. Actorul a dezvăluit că va petrece alături de prieteni, la cinematograful care-i poartă numele. De asemenea, pe rețelele de socializare, Florin Piersic a anunțat că oricine dorește să se alăture, este binevenit. 

„Stau și mă întreb de ce s-a schimbat lumea atât de în rău. Aflu din ziare că mi se pregăteste de către primaria Cluj o sarbatorire la 83, de 28000 euro sau de 130000 lei, din bani publici. Tot ce se va intampla în ziua de 26 seara, la 18.30, este ca mă voi intâlni cu câțiva prieteni la Cinematograful „Florin Piersic”.

La aceasta întâlnire, fiind intrare liberă, poate veni oricine are bucuria să ne întâlnim, să povestim”, a scris Florin Piersic pe pagina personală de Facebook, invitându-și, de asemenea, toți admiratorii să participe la aniversarea sa, nedorind să se investează bani publici în omagierea lui, așa cum a fost inițial anunțat. 

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net