Florin Piersic, ┬źregele reclamelor┬╗ la 79 de ani

image
O sticlă de vin cu chipul lui Florin Piersic pe ea se vinde cu 11,39 lei. Băutura e pe toate gusturile: cabernet, merlot, tămâioasă etc.

Are 79 de ani, dar nici c─â-┼či arat─â v├órsta, astfel c─â firmele fac coad─â la u┼ča lui Florin Piersic, ca s─â-l aib─â protagonist ├«n spoturile publicitare.

Are carism─â, umor, notorietate, dar ┼či un fular alb, emblematic. Cu aceste calit─â┼úi, Florin Piersic a ajuns s─â fie cerut ├«n reclame pe band─â rulant─â, rotunjindu-┼či veniturile de actor cu sume cuprinse ├«ntre 1.000 ┼či 3.000 de euro pentru fiecare contract. Astfel, ├«n ultimii ani, l-am v─âzut pe Piersic la TV ├«n nu mai pu┼úin de 13 spoturi publicitare.

De actualitate sunt cele la vinul ÔÇťDou─â vorbeÔÇŁ, la hipermarketul Billa ┼či la unguentul Celadrin, dar maestrul a mai str├óns ├«n portofoliu reclame la zah─âr, la un lan┼ú farmaceutic, la magazinul Cocor, la cur─â┼ú─âtoria Nuf─ârul, la poli┼úele RCA la Astra etc. ├Än 2009, Florin Piersic a promovat ┼či concursul ÔÇťClick!ManiaÔÇŁ al ziarului nostru.

1 brigitte pastrama jpg jpeg
bote bal contesa JPG
carmen iohannis presidency.ro
2 tom cruise nicole kidman profimedia 0137494228 jpg jpeg
andrei balan webp
image png
anca pandrea 1 jpeg
Katie Washbourne jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
anca pandrea 1 jpeg
1 brigitte pastrama jpg jpeg
FotoJet jpg
lidia buble png
2 tom cruise nicole kidman profimedia 0137494228 jpg jpeg
vedete sexy jpg