Florin Ristei, cum puţini şi-l mai aduc aminte!

Ultima actualizare:
Florin Ristei și trupa Marfar
Florin Ristei și trupa Marfar

În copilărie, Florin Ristei şi ”Amicii”, trupa sa de atunci, au lansat celebra piesă “Ea este Dana”. Puţini ştiu că de atunci tânărul a avut o evoluţie constantă în televiziune, până a ajuns la Antena 1, la X Factor.

În 2013 a câştigat concursul de talente “X Factor” de la Antena 1 şi de atunci a tot apărut în mai multe emisiuni ale postului de televiziune, precum “Te cunosc de undeva” sau “Splash, vedete la apă”.

De puţin timp, Florin Ristei este prezentatorul emisiunii “FantasticShow” la Antena 1. Însă puţini ştiu că înainte de concursul “X Factor”, tânărul interpret a făcut parte ani de zile din echipa emisiunii “Dănutz S.R.L.”, difuzată de TVR1 şi prezentată de Dan Bittman. Florin Ristei făcea parte din bandul emisiunii, alături de colegii lui din trupa Marfar.


    Florin Ristei și trupa Marfar
Florin Ristei și trupa Marfar

“Ani de zile Florinel, cum îi spunea toată lumea, cânta alături de bandul emisiunii. Au făcut împreună şi karaoke. Se distrau pe cinste, participau la concursurile emisiunii şi cântau de multe ori cu invitaţii. Era mare distracţie pe platourile de filmare în fiecare duminică”, ne-au povestit surse din echipa de producție.

Aproape 10 ani Florin Ristei a cântat împreună cu gaşca sa din “Marfar”, însă a ales să se despartă de ei, iar acum cântă cu noua sa trupă “FreeStay”. După ce a participat la “X Factor” de la Antena 1, tariful solistului a crescut şi Ristei are din ce în ce mai multe concerte.    

image
image
image
image
image
image
celine dion jpg
oana roman jpg
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net