Florin Ristei, despre îmbulzeala de la Cadetrala Mântuirii: „Dacă eşti mai aproape de gard, ţi se iartă mai multe păcate?”

Ultima actualizare:

    Florin Ristei - copilul-minune al muzicii a devenit un bărbat chipeşFoto: Music Club
Florin Ristei - copilul-minune al muzicii a devenit un bărbat chipeşFoto: Music Club

Cântăreţul şi prezentatorul TV Florin Ristei (31 de ani) a criticat, pe pagina personală de Facebook, comportamentul unora dintre credincioşii care au asistat, duminică, la sfinţirea Catedralei Mântuirii Neamului.

Artistul a distribuit o fotografie cu mai mulţi credincioşi aflaţi în Capitală, la slujba de sfinţire a Catedralei Mântuirii Neamului, care se „calcă în picioare“, cu scopul vădit de a obţine „un loc în faţă“. 

Ristei a scris un mesaj ironic la adresa acestora, subliniind faptul că nu înţelege „spiritul de turmă“. Cântăreţul a dat exemple şi de alte situaţii în care românii se îmbulzesc fără sens. 

„Vă rog să mă faceţi să înţeleg spiritul ăsta de turmă. Am ales poza asta, fiind cea mai recentă. Este de azi, de la inaugurarea edificiului. Oamenii se călcau în picioare pentru un loc în faţă. Hai să mai zic o dată: un loc în faţă. De ce? Din acelaşi motiv din care se îmbulzesc şi la poarta de îmbarcare şi stau în picioare doar ca să fie primii, din acelaşi motiv din care claxonează în trafic când sunt în spatele tău şi alte situaţii similare. De ce? Dacă eşti mai aproape de gard ţi se iartă mai multe păcate? Dacă nu stai 20 minute în picioare la coadă, nu te mai urci în avion? De unde «dorinţa» asta arzătoare de a fi primul, de a te îmbulzi şi de a te călca în picioare? Nu o pot înţelege!“, a fost mesajul prezentatorului TV, a scris adevarul.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net