Florin Salam, Nicolae Guță și Adrian Minune, topiți după nepoții lor

Ultima actualizare:

    Adi Minune o adoarme pe nepoţica Sofia la piept, în dreptul inimii
Adi Minune o adoarme pe nepoţica Sofia la piept, în dreptul inimii

Acum cântă mai cu spor pentru că au motive puternice! Au devenit bunici, aşa că vor să îi răsfeţe pe nepoţii lor cu tot ce este mai bun şi iată că Adrian Minune, Florin Salam şi Nicolae Guţă şi-au schimbat priorităţile. Click! ţi-i prezintă pe cei mai celebri bunici din lumea manelelor.

Primul manelist care a dobândit statutul de bunic a fost Nicolae Guţă. Fiica artistului, Nicoleta, a născut primul ei băiat pe când Guţă avea doar 31 de ani. Acum artistul are 52 de ani, iar Gabriel are 21 de ani. Între timp, şi nepotul a devenit tătic la rândul lui, după ce în vara aceasta i s-a născut primul băieţel pe nume Patrick. Aşadar, seniorul Guţă este şi străbunic şi încearcă să îşi vadă din când în când strănepotul aflat în provincie. Banii pe care „Regele Manelelor” îi câştigă la cântări se împart la nepoţi şi la copiii minori pe care îi are. Cel mai mic dintre aceştia s-a născut în iunie 2019 şi este al 12-lea copil al lui Guţă.

Nepotul lui Nicolae Guţă, Gabriel, alături de mama lui, Nicoleta Guţă
Nepotul lui Nicolae Guţă, Gabriel, alături de mama lui, Nicoleta Guţă

Florin Salam este al doilea bunic. Anul trecut, chiar în ziua în care a împlinit 39 de ani, fiica lui, Betty, a adus pe lume un băieţel imediat după ce a devenit majoră. Micuţul Matthias Ştefan a primit un cadou frumos din partea bunicului, şi anume 10.000 de euro pe care mama lui i-a pus deoparte. Acum micuţul are un anişor şi este lumina ochilor lui Salam care îi cumpără şi îl răsfaţă cu cele mai preţioase lucruri.

Betty Salam şi micuţul Matthias Ştefan, nepotul lui Florin Salam
Betty Salam şi micuţul Matthias Ştefan, nepotul lui Florin Salam

Adrian Minune (45 de ani) este al treilea manelist celebru care se bucură de privilegiantul statut de bunicuţ. Fiica lui cea mare, Karmen, a adus pe lume primul ei copil la începutul lunii august, anul acesta. Vestea că va avea o nepoţică l-a copleşit pe Minune, iar când a strâns-o în braţe pentru prima dată, s-a emoţionat din toate încheieturile. Recent, extrem de mândru, artistul s-a pozat cu nepoţica Sofia în timp ce o ţine la piept. Se pare că micuţei de numai trei luni şi jumătate îi place mult la bunicul în braţe pentru că aproape a adormit. Dacă nepoatei i-a pregătit un cadou consistent din punct de vedere fianciar, fiicei lui i-a făcut de asemenea un cadou de zile mari. Minune i-a cumpărat de curând lui Karmen un Mercedes GLE în valoare de aproape 80.000 de euro. Pe 13 decembrie este şi ziua ei, aşa că tăticul s-a grăbit să îi ofere un cadou deosebit.

Adrian Minune se pregăteşte să îşi boteze nepoţica

Bineînţeles că botezul micuţei Sofia va fi un eveniment cu mare fast, aşa cum a fost şi nunta mamei ei. Încă nu au stabilit o dată concretă pentru acest moment, dar cu siguranţă va avea loc anul viitor. Vedeta a precizat că îşi doreşte ca fetiţa ei să fie mai mare când va fi creştinată, ca să înţeleagă cât de cât şi să se bucure alături de familie. „Nu ştim deocamdată o dată pentru botez. Aşteptăm să mai crească şi Sofia puţin. Creştinarea este un moment important şi mi-aş dori să fie şi ea puţin mai mare. Nu am discutat deocamdată cu membrii familiei despre botez, dar vom vedea”, a spus Carmen Simionescu la Antena Stars.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net