Florin Salam se retrage din muzică după ce a fost bătut la o nuntă: «Asta a fost ultima cântare»

Ultima actualizare:

    Florin Salam s-a retras din muzică după ce a fost lovit la o nuntă
Florin Salam s-a retras din muzică după ce a fost lovit la o nuntă

Florin Salam a fost bătut la o nuntă în Milano, iar în urma acestul eveniment, manelistul a hotărât să se retragă definitiv din lumea muzicală pentru a fi mai liniștit. Un alt motiv pentru care el a făcut această alegere este dorința lui de a fi sănătos și în siguranță pentru familia lui.

Florin Salam a fost invitat să interpreteze la o nuntă din Milano, însă nu a decurs totul conform planurilor deoarece a fost agresat de un bărbat care se afla paproape de el atunci când manelistul cânta

Conform apropiaților artistului, el a hotărât să se retragă din industria muzicală fiindcă nu mai poate accepta să fie lovit în timpul concertelor. El ar fi fost ținut timp de 10 ore în camera de hotel din Milano, iar de puțin timp, el a reușit să ia legătura cu apropiații lui, potrivit libertatea.ro. Timp de 10 ore nimeni nu a știut nimic despre Florin Salam, iar la restaurantul unde el a cântat a rămas doar formația lui care nu reușea să-l găsească și care au dat alarma în țară. Manelistul a dclarat faptul că doi bărbați l-au luat și l-au ținut într-o cameră de hotel. Momentan nu se cunoaște motivul pentru care ei nu au vrut să-i dea drumul. 

„Sunt în siguranță acum, dar asta a fost ultima cântare din viața mea”, a transmis Florin Salam, potrivit sursa citată anterior. 

„Nu mai cânt niciodată. Nu se merită. Eu trebuie să ajung la familia mea în viață. De astăzi nu mai cânt', a mai spus manelistul.

Filmarea în care Florin Salam a fost bătut

image
image
image
image
image
image
Sofia Vicoveanca Mediafax Foto Silviu Matei jpeg
cub monica anghel png
cub randi png
cub andreea antonescu animat gif
cub carmen tănase png
lino golden instagram jpg