Florin Zamfirescu, despre femeia cu care trăiește cea mai senină iubire: «Daciana e o comoară, e norocul vieţii mele»

Ultima actualizare:

Ani întregi a jucat în telenovele şi în seriale, a fost profesor de teatru şi a urcat pe scenă până acum „vreo” doi ani. Florin Zamfirescu (72 de ani) s-a retras la casa de la ţară, unde locuieşte cu doctoriţa Daciana Toma, alături de care a împlinit 10 ani de relaţie. Îndrăgitul actor a vorbit în cel mai recent număr din "Taifasuri" despre viaţa la ţară şi despre cea de-a patra soţie.

  • Taifasuri: Cu ce gânduri porniţi ziua în această linişte a unei case la ţară?

Florin Zamfirescu: În primul rând, îi mulţumesc lui Dumnezeu că am mai apucat o zi. Eu nu sunt foarte sănatos. Soţia mea are grijă de mine şi îmi dă pastile. Am diabet, am tensiune oscilantă, dar lucrez, mă simt ok, mai ies, mai conduc maşina, nu am de gând să capotez. O veni şi clipa aia. Sper să fie scurtă. Nu îmi e frică de moarte! Acum mă mai odihnesc după muncă, dar, la un moment dat o să mă plictisesc de atâta odihnă. Şi, crezând că dincolo e ceva, de abia aştept să văd ce este...


    De 10 ani e cu  Daciana Toma
De 10 ani e cu Daciana Toma
  • Câţi ani număraţi lângă doamna Daciana Toma?

Aproape 10 ani.

«Nu sunt prea sănătos. Iau un pumn de pastile»

  • Ce a adus dânsa în viaţa dumneavoastră?

O, Doamne! A adus veselie şi, deşi este doctoriţă, e foarte bună gospodină şi foarte grijulie. Este tot ce mi-am putut dori de-a lungul întregii vieţi şi am găsit abia la final. ... Ei nu-i place la restaurant, că mâncarea gătită acasă e cea mai bună. Şi în fiecare zi aproape vine cu o noutate, cu ceva. Este pur şi simplu spectaculoasă! Toţi cei care au venit şi au luat masa la noi au rămas... Dar nu numai asta, că doar nu e bucătăreasă.


     „Moromeții”, ultimul  film în care a jucat
„Moromeții”, ultimul film în care a jucat

Ea tot ce face, face perfect. Am trecut o dată pe lângă cabinetul ei, am intrat şi l-am întrebat pe portar: „Doamna Daciana e aici?” Şi el zice: „Nu, că nu am auzit-o râzând”. Am văzut cum intrau pacienţi pe rând schimonosiţi de durere şi ieşeau zâmbind. Are talentul de a crea în jurul ei o stare de bine, o stare de fericire. E cu picioarele pe pământ, e realistă, informată, e cultă, e tot ce vrei. Daciana este o comoară. Este foarte cultivată, foarte echilibrată, nu păstrează ranchiună, este un om adevărat. E norocul vieţii mele.


    Mama actorului  s-a stins  acum doi ani
Mama actorului s-a stins acum doi ani
  • Aţi primit-o cadou de la Dumnezeu...

Am primit-o, dar cam târziu. Putea să mi-o dea cu 10-15 ani mai devreme".


    Cel mai nou număr al revistei Taifasuri
Cel mai nou număr al revistei Taifasuri

Însurat cu Cătălina Mustaţă până în 2012


    Cătălina  i-a fost elevă
Cătălina i-a fost elevă

Pe Cătălina Mustaţă, a treia soţie, a cunoscut-o pe când ea era studentă la Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică, iar el îi era profesor. Ea nu avea nici 24 de ani, el împlinise 42. S-au căsătorit pe 27 iulie 1991, însă în iunie 2012 s-au separat definitiv. “Această relaţie trebuia să se termine de zece ani. De ziua mea (12 aprilie 2012, n.r.) am plecat de acasă, iar în iunie am divorţat la notar”, ne povestea actorul. Culmea, după divorţ, cei doi au ajuns să locuiască gard în gard. “Cât timp am fost căsătoriţi, eu şi Cătălina am avut o vilă şi o curte frumoasă în Mogoşoaia. Doar curtea am împărţit-o în două după divorţ, aşa că ea a rămas cu vila şi cu 1.250 mp de teren, iar eu cu cealaltă jumătate din curte. Pe această bucată mi-am construit şi eu o casă frumoasă, nu mă deranjează că stau la doi paşi de Cătălina. Am văzut că ea a tras un gard mare să nu mă mai vadă”, ne-a mai declarat, la vremea aceea, Florin Zamfirescu.

Citește și:

EXCLUSIV Florin Zamfirescu a împlinit 72 de ani. Uite ce colț de Rai are la Mogoșoaia! "Am pus mure, agrișe, coacăzeFlorin Zamfirescu, o nouă viaţă după divorţ: "Cătălina Mustaţă este istorie!" EXCLUSIV

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
image
actualitate.net
image
actualitate.net