Folcloristul Ionuț Fulea seamănă cu Brad Pitt, dar stai să vezi cum arată fiul lui


    Ionuț Fulea a slăbit 41 de kilograme, iar acum este nerecunoscut
Ionuț Fulea a slăbit 41 de kilograme, iar acum este nerecunoscut

Anul trecut, Click! scria despre transformarea uluitoare a lui Ionuţ Fulea, solistul de muzică populară care a slăbit 41 de kilograme, datorită unei diete echilibrate. De atunci, artistul s-a ales cu porecla “Brad Pitt de România”, căci chiar a ajuns să semen cu celebrul actor de la Hollywood. Fulea nu este însă singurul bărbat chipeş din familie, având toate şansele să fie întrecut de fiul lui.

Celebrul folclorist este tare mândru de fiul său, Tudor, care și-a serbat recent ziua de naștere, împlinind 21 de ani. ”La mulți ani, fiul meu! Îți doresc să ai parte de iubire, dragoste și sănătate! Să lupți pentru ceea ce-ți dorești să ai în viață! Să faci lucruri temeinice și de calitate! Să iubești oamenii și pe Dumnezeu! Te iubesc și te prețuiesc!”, a scris Ionuț Fulea pe Facebook. Solistul e în mare formă de când şi-a schimbat stilul de viaţă şi este foarte activ în carieră. Recent, a cântat alături de Marcel Pavel şi Monica Anghel, la Palatul National din Chișinău, în acdrul evenimentului “Lăutarii altfel”.


    2016. Ionuţ cântărea 126 de kilograme
2016. Ionuţ cântărea 126 de kilograme


    Tudor, băiatul lui Ionuţ Fulea, a împlinit 21 de anifoto: arhivă personală
Tudor, băiatul lui Ionuţ Fulea, a împlinit 21 de anifoto: arhivă personală

Cum a slăbit

“Am încercat de mai multe ori să fac această schimbare. Nu mă mai simţeam bine şi chiar ajunsesem să nu mai pot să dorm. Am ţinut câteva diete. Cu ajutorul uneia am slăbit într-o lună 17 kilograme, însă apoi am pus dublu. Am fost la nutriţionist, am făcut analizele şi aşa am început să ţin, din luna august, dieta mediteraneană. Presupune cinci mese, la interval de patru ore, iar ultima mea masă este la 11 noaptea. Pot să spun că mănânc ce vreau: carne de porc, pui, peşte, curcan, însă gătită la cuptor sau pe grătar, nu prăjită. Am scos pâinea definitiv din alimentaţie. Am observat o îmbunătăţire şi a sănătăţii şi pot să spun că am reintrat în normal. Toţi au crezut că mi-am tăiat stomacul, dar nu am luat nici o clipă în calcul această variantă. Până şi pe fratele meu, care-şi programase o astfel de intervenţie,  l-am convins să ţină dieta şi are deja rezultate. Acum vin foarte mulţi să mă întrebe cum pot slăbi şi ei ca mine”, a declarat Ionuţ Fulea, pentru Click!


    Ionuţ Fulea, Monica Anghel şi Marcel Pavel
Ionuţ Fulea, Monica Anghel şi Marcel Pavel
cub theo rose anghel damian png
Mihaela Borcea 9 jpg
8 boca arsenie  jpeg
cub ioana ilie nastase png
mihai voropchievici jpg
cub mircea baniciu png
FotoJet jpg
shutterstock 1833215881 jpg
Senatorul PSD Niculae Badalau la sediul Directiei Nationale Anticoruptie foto Marian Iliescu
Catalin Botezatu png
image
image
image
image
Oana Ionita profa de balet  jpg
FotoJet jpg
Mihaela Borcea 9 jpg
Irene Cara FOTO Profimedia jpg
FotoJet jpg
ramona si cazacu jpeg