Folclorul, cu poalele în cap! 5 mari cântăreți s-au prins într-o horă cu jigniri, bârfe și replici scandaloase

Ultima actualizare:

    Folclorul românesc e pe un butoi de pulbere. De câteva zile, 5 mari artiști de muzică populară se bălăcăresc și aprind scandal după scandalfoto: Colaj Click!
Folclorul românesc e pe un butoi de pulbere. De câteva zile, 5 mari artiști de muzică populară se bălăcăresc și aprind scandal după scandalfoto: Colaj Click!

Au ajuns să-și spele catrințele în public! Muzica populară românească stă acum pe un butoi cu pulbere! De câteva zile, populăroșii s-au dezlănțuit cum n-au mai făcut-o niciodată și au început să împroaște cu noroi unii în alții, scoțând la iveală gunoiul de sub preș, cum s-ar zice.

Invidii, bârfe, calomnii și jigniri inimaginabile, toate acestea au fost expuse public în emisiunile lui Cătălin Măruță de la Pro TV și apoi, în cea a lui Dan Capatos, de la Antena Stars. Scandalurile se țin lanț de câteva zile. Practic, cei doi realizatori tv joacă ping-pong acum cu populăroșii care ies să se bălăcărească public.

Steliana Sima: "Gheorghe Turda este mincinos, îmbârligător și parșiv” 

Cântăreața Steliana Sima (56 de ani) a pornit hora acuzațiilor! Invitată la rubrica „Spui tot, sau îți ia gura foc", din emisiunea „La Măruță”, Steliana Sima l-a desființat pe colegul Gheorghe Turda (73 de ani), caracterizându-l drept: ”mincinos, parșiv și îmbârligător”. Gheorghe Turda nu s-a lăsat mai prejos și i-a răspuns colegei sale, în aceeași notă, scandalul fiind în toi. ”De la bărbați pornea toată bârfa. Fiecare cum își așterne, așa doarme! A intervenit invidia. Mie, gradul de general mi l-a dat președintele. După plecarea ei, ansamblul a rămas fărâmițat, nu se va mai putea repara niciodată”, a declarat Gheorghe Turda, pentru Click!

Maria Dragomiroiu: "Elena Merișoreanu e invidioasă, mincinoasă și răutăcioasă” 

Nu a trecut nici o zi de la scandalul Steliana Sima-Gheorghe Turda, că în horă au intrat alte două vedete de top din muzica populară. De data aceasta spiritele s-au încins mai tare ca niciodată! Maria Dragomiroiu (65 de ani) a acuzat-o pe Elena Merișoreanu că este „mincinoasă, invidioasă și răutăcioasă”, în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro TV.


    Elena Merișoreanu îi dă replica Mariei Dragomiroiufoto: Facebook
Elena Merișoreanu îi dă replica Mariei Dragomiroiufoto: Facebook

Elena Merișoreanu: "Ea cântă din păr, așa îi zicea lumea"

Elena Merișoreanu (71 de ani) a luat foc la auzul acuzațiilor aduse de către Maria Dragomiroiu și i-a dat acesteia, prin intermediul Click!, o replică usturătoare. „Maria Dragomiroiu este plină de bani! Ea nu a fost angajată decât puțin timp, prin tinerețe, undeva la Scornicești, cum să aibă pensie?! Să zică merci că are și atât (n.r. 1200 lei). Dar să vii tu să te vaiți că ai pensie mică, când tu îți arăți ce bogății ai pe acasă. Vile, terenuri vândute, o casă la Vâlcea. Nu e suficient că faci reclamă Farmacia Inimii?! Păi ea se vaită de bani?! Nu-l are pe Dumnezeu în sufletul ei. Să-i fie rușine!”, a declarat Elena Merișoreanu, în exclusivitate, pentru Click! Elena Merișoreanu și-a continuat atacul furibund și la adresa soțului Mariei Dragomiroiu, impresarul Bebe Mihu. „Nu am de ce să fiu invidioasă eu pe ea, că eu nu am despărțit pe nimeni. Nu am luat bărbatul uneia pe care a lăsat-o Bebe cu un copil. Ea nu are prieteni în folclor, numai în muzica ușoară. Ea cântă din păr, așa îi zicea lumea!”, a mai declarat Elena Merișoreanu, pentru Click!

Bebe Mihu a sărit în apărarea soției, Maria Dragomiroiu

După ce Elena Merișoreanu a declarat, în exclusivitate pentru Click!, că Maria Dragomiroiu “a luat bărbatul altei femei cu copil”, membrii familiei Mariei Dragomiroiu au reacționat foarte dur. Impresarul Bebe Mihu, soțul Mariei Dragomiroiu, a taxat imediat declarațiile Elenei Merișoreanu. ”Cum vă permiteți să vorbiți de fosta mea familie? Eu și Maria ne-am întâlnit când eram divorțați, iar fosta familie în viața ei nu m-a vorbit de rău. Vă rog, doamna Elena, nu împroșcați cu noroi în familia noastră. Trebuia să vorbiți doar de Maria Dragomiroiu, nu și de familia mea'', a spus Bebe Mihu, la "Acces Direct", la Antena 1.

Elena Merișoreanu: "Eu nu sunt Saveta Bogdan, că eu nu am dansat la bară" 

Scandalul dintre Elena Merișoreanu (72 de ani) și Maria Dragomiroiu (65 de ani) a ricoșat apoi într-o altă vedetă a muzicii populare românești. În atacul ei, Elena Merișoreanu a lovit-o dur pe Saveta Bogdan, pe care a făcut-o “ dansatoare la bară”. „Sunt foarte dezamagită sunt de comportamentul Mariei Dragomiroiu. Nu știu ce întrebare a fost aia de i-a pus-o Măruță și ea a zis de mine și de Saveta Bogdan. Eu nu sunt Saveta Bogdan, că eu nu am dansat la bară!”, a explodat Elena Merișoreanu, la „Xtra Night Show”.

Saveta Bogdan: "Elena Merișoreanu e intrigantă, o bârfitoare și o invidioasă"

Saveta Bogdan a luat foc atunci când a auzit declarația Elenei Merișoreanu la adresa ei și s-a dezlănțuit cu o mulțime de invective, făcând-o pe celebra Merișor cum i-a venit la gură. “Sunt foarte suparată pe Elena Merișoreanu, care vorbește prostii! Eu nu am dansat la bară! Să-i fie rușine! Pe toată lumea vorbește de rău. E o intrigantă, o bârfitoare și o invidioasă! Elena Merișoreanu nu-și vede de bătrânețea ei, că nu poate să mai meargă cu picioarele. Face rău la oameni! Dacă o văd o scuip în ochi!”, a declarat furioasă Saveta Bogdan, la „Xtra Night Show”, de la Antena Stars.

Scandalul se mută în instanță. Elena Merișoareanu o dă în judecată pe Saveta Bogdan!

Scandalul monstru dintre cântărețele de muzică populară va ajunge în final la tribunal. Elena Merișoreanu a anunțat, astăzi, că o va da în judecată pe Saveta Bogdan, după ce artista a declarat în emisiunea „Teo Show” că Merișor ar fi divorțată de soțul ei de 20 de ani. ”Ea e divorțată de 20 de ani de soțul ei. Ei sunt în relații bune, el stă prin Oltenia și ea stă în București. Ea se mai duce din când în când. Ei sunt în relații bune, au fete”, a spus Saveta Bogdan despre Elena Merișoreanu, la Kanal D. Elena Merișoreanu a intrat în direct prin telefon și și-a anunțat colega de breaslă că pentru această afirmație mincinoasă se va alege cu un proces de toată frumusețea. ”Suntem în postul mare, dacă eu am divorțat vreodată... Niciodată n-am divorțat. Pentru treaba rezolvă instanța. Eu vin cu dovezi și cu actele de căsătorie că eu n-am fost divorțată niciodată. Toate lucrurile astea le voi rezolva în instanță”, a spus Elena Merișoreanu, la aceeași emisiune.

Citește și:

Steliana Sima îl desființează pe Gheorghe Turda: „Este mincinos, îmbârligător și parșiv”

Gheorghe Turda îi dă replica Stelianei Sima: ”De la bărbați pornea toată bârfa”

Maria Dragomiroiu, reacție uluitoare la adresa Elenei Merișoreanu: “E invidioasă, răutăcioasă și mincinoasă”

EXCLUSIV Elena Merișoreanu, rafală de replici pentru Maria Dragomiroiu: ”Ea cântă din păr! A luat bărbatul altei femei. Pai ea se vaită de bani?"

Saveta Bogdan sare și ea la gâtul Elenei Merișoreanu, după ce a făcut-o “dansatoare la bară”: "E invidioasă și bârfitoare"

Familia Mariei Dragomiroiu o face praf pe Elena Merișoreanu. "Fiul lui Bebe Mihu a făcut infarct, nu s-a sinucis"

image
image
image
image
image
image
Sofia Vicoveanca Mediafax Foto Silviu Matei jpeg
cub monica anghel png
cub randi png
cub andreea antonescu animat gif
cub carmen tănase png
lino golden instagram jpg