Fost concurent la Vocea României: “Cum de întorc patru scaune unii cu vocea editată?”

Ultima actualizare:

    Sebastian Muntean a fost concurent în primul sezon de "Vocea României"Foto: Facebook
Sebastian Muntean a fost concurent în primul sezon de "Vocea României"Foto: Facebook

La "Vocea României" se spune că doar vocea contează, tocmai de aceea și sistemul diferit prin care antrenorii-vedete își aduc în echipe persoane pe care nu le pot vedea, ci doar auzi.

Shoiw-ul a debutat în 2011, iar de atunci, ajuns la sezonul cu numărul șase, a reușit să strângă audiențe notabile, dar și o serie de concurenți cărora le-a crescut cota datorită participării la emisiunea de talente. Unde mai pui că la "Vocea" ajung chiar și vedete sau foste persoane publice aflate într-un con de umbră din punct de vedere al popularității, care reușesc să se reafirme pe piața muzicală românească.

Conform unor foști concurenți, actualul sezon este diferit față de cele de dinainte, spun ei chiar din experiența persoanlă. Sebastian Muntean este unul dintre cei care au observat aceste schimbări și a adus acuzații grave pe contul lui de Facebook, lăsând să se înțeleagă că ceea ce auzim cu toții la televizor nu reprezintă vocile pure, fără ajutor din partea tehnologiei. “Până acum nu am urmărit acest sezon din Vocea României. Mă uit însă la filmulețele de pe net cu momentele participanților. Băi fraților, cum să întoarcă patru scaune unii cărora vocea le-a fost editată ca să sune cât de cât decent... și tot sună prost? Scăpat de voce, falsat, frazare zero. Ce s-a întâmplat cu nivelul? Cum te poți numi artist când ai nevoie de corecții la modul ăla? Și cum te poți numi MARE artist, ca jurat, când, deși auzi clar ca sună execrabil, te întorci și începi să te milogești de participant să vină în echipa ta, că a fost excelent? Câh.”

Nu este singurul cu această părere

Irina Tănase a fost în echipa lui Horia Brenciu
Irina Tănase a fost în echipa lui Horia Brenciu

Nu a fost singurul dintre veteranii competiției cu aceeași părere. Irina Tănase, și ea concurentă în primul sezon, și acum parte a trupei de backing vocals a Andrei, a avut o opinie similară. “Sebastian, în sezonul nostru n-a fost așa deloc! Nu știam ce e ăla efect pe voce, antares sau mai știu eu ce! Acum toți concurentii zici că ies direct din studio”, a scris Irina în rubica de comentarii.

Sebastian a ajuns în echipa lui Marius Moga, iar Irina în cea a lui Horia Brenciu, jurat la acea vreme la "Vocea României". Primul sezon a fost câștigat de Ștefan Stan.

image
image
image
image
image
image
image png
banner zurli png
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
image
actualitate.net
image
actualitate.net