Fost concurent la Vocea României: “Cum de întorc patru scaune unii cu vocea editată?”

Ultima actualizare:

    Sebastian Muntean a fost concurent în primul sezon de "Vocea României"Foto: Facebook
Sebastian Muntean a fost concurent în primul sezon de "Vocea României"Foto: Facebook

La "Vocea României" se spune că doar vocea contează, tocmai de aceea și sistemul diferit prin care antrenorii-vedete își aduc în echipe persoane pe care nu le pot vedea, ci doar auzi.

Shoiw-ul a debutat în 2011, iar de atunci, ajuns la sezonul cu numărul șase, a reușit să strângă audiențe notabile, dar și o serie de concurenți cărora le-a crescut cota datorită participării la emisiunea de talente. Unde mai pui că la "Vocea" ajung chiar și vedete sau foste persoane publice aflate într-un con de umbră din punct de vedere al popularității, care reușesc să se reafirme pe piața muzicală românească.

Conform unor foști concurenți, actualul sezon este diferit față de cele de dinainte, spun ei chiar din experiența persoanlă. Sebastian Muntean este unul dintre cei care au observat aceste schimbări și a adus acuzații grave pe contul lui de Facebook, lăsând să se înțeleagă că ceea ce auzim cu toții la televizor nu reprezintă vocile pure, fără ajutor din partea tehnologiei. “Până acum nu am urmărit acest sezon din Vocea României. Mă uit însă la filmulețele de pe net cu momentele participanților. Băi fraților, cum să întoarcă patru scaune unii cărora vocea le-a fost editată ca să sune cât de cât decent... și tot sună prost? Scăpat de voce, falsat, frazare zero. Ce s-a întâmplat cu nivelul? Cum te poți numi artist când ai nevoie de corecții la modul ăla? Și cum te poți numi MARE artist, ca jurat, când, deși auzi clar ca sună execrabil, te întorci și începi să te milogești de participant să vină în echipa ta, că a fost excelent? Câh.”

Nu este singurul cu această părere

Irina Tănase a fost în echipa lui Horia Brenciu
Irina Tănase a fost în echipa lui Horia Brenciu

Nu a fost singurul dintre veteranii competiției cu aceeași părere. Irina Tănase, și ea concurentă în primul sezon, și acum parte a trupei de backing vocals a Andrei, a avut o opinie similară. “Sebastian, în sezonul nostru n-a fost așa deloc! Nu știam ce e ăla efect pe voce, antares sau mai știu eu ce! Acum toți concurentii zici că ies direct din studio”, a scris Irina în rubica de comentarii.

Sebastian a ajuns în echipa lui Marius Moga, iar Irina în cea a lui Horia Brenciu, jurat la acea vreme la "Vocea României". Primul sezon a fost câștigat de Ștefan Stan.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nicoleta Gherasimoae romanca Germania FOTO captura video Tik Tok webp
image
image
image
image
image
image
banner jean de la craiova png
sanziana negru si stefan floroaica jpeg
nicki minaj instagram jpg
banner laura cosoi png
whats up sotie micky colaj instagram jpg
gabriela nastas cap jpg
hedy lamarr jpg jpeg
cub ornela pasare png
image
actualitate.net
image
actualitate.net