Fosta iubită a chirurgului vedetelor, în Arena bucătarilor la Pro Tv

Ultima actualizare:

    Mihaela Bilic şi Liviu Preda sunt gazdele noului show culinar de la Pro Tvfoto: arhiva personală
Mihaela Bilic şi Liviu Preda sunt gazdele noului show culinar de la Pro Tvfoto: arhiva personală

Mihaela Bilic debutează în televiziune ca prezentatoare. Medicul nutriţionist care a ajutat atâtea vedete să "topească" kilogramele în plus va avea emsiune la Pro Tv. De sâmbătă (20 februarie), fosta iubită a medicului Constantin Stan va găti alături de Liviu Preda.

Noua emisiune care începe sâmbătă la Pro Tv este despre arta gastronomică. Show-ul culinar va fi prezentat de Liviu Preda, maestru în arta culinară, şi de Mihaela Bilic, medic primar specializat în nutriție. Deşi titlul emisiunii este identic cu cel al producţiei de la Kanal D, lansată în martie anul trecut, (cu chef Cezar la cârmă), noul format de la Pro Tv îşi propune să pe sticlă noua generație de bucătari din România, care vor crea în emisiune meniuri speciale şi sănătoase, astfel că gătitul va fi o plăcere pentru cei care adoră reţetele simple, dar valoroase nutriţional.

Echipa de la Arena bucătarilor de la Pro Tv a început filmările
Echipa de la Arena bucătarilor de la Pro Tv a început filmările

"Începând de mâine (n.r. 20 februarie), ora 11:00, în fiecare sâmbătă înainte de prânz, vă invit...în bucătărie. Alături de maestrul în arta culinară Liviu Preda şi de invitaţii lui vom aduce în casele voastre gust, plăcere, bucurie şi multe poveşti. Ei gătesc, iar eu vă spun toate secretele şi informaţiile nutritive de care aveţi nevoie ca să faceţi din mâncare un prieten şi un aliat pentru sănătatea voastră. Vă aştept în Arena Bucătarilor", a scris Mihaela Bilic pe pagina ei de socializare la descrierea unor imagini de la filmările emisiunii.

S-a iubit cu medicul Constantin Stan

Mihaela Bilic şi actualul iubit al Andreei Berecleanu au împărţit 13 ani de iubire. În tot acest timp, cei doi au preferat să vorbească foarte puţin despre relaţia lor şi să-şi trăiască povestea departe de ochii curioşilor. Mihaela şi ştirista de la Observator erau prietene destul de buneÎn trecut, Berecleanu declara cât de apropiată este de medicul nutriţionist. Mihaela Bilic a aflat din presă că fostul ei iubit s-a cuplat cu Andreea Berecleanu. "Am fost nutriționista fostei soţii a lui Andrei Zaharescu, dar asta a fost în 2008, ea a fost și pe coperta celei de-a doua cărți pe care am scris-o eu. Ne cunoșteam foarte bine", a povestit medicul nutriţionist pentru revista Ciao! 

image
image
image
image
image
image
image png
image png
cub marius elisei png
marina voica jpg
jean gavril jpg
banner andreea balan victor cornea png
gabriela cristea emisiun jpg
image
actualitate.net